Donald Trump med Patriots-trøje med sit navn bagpå.
Donald Trump med Patriots-trøje med sit navn bagpå. Foto: JOSHUA ROBERTS

Hvorfor blev Tom Brady væk?

Det spørgsmål har rejst sig, efter NFL-stjernen onsdag ikke var at finde blandt de New England Patriots-spillere, der ondag var intviteret på hyldestbesøg i Det Hvide Hus af præsident Donald Trump. Det skriver New York Magazine.

Tom Brady, der opfattes som 'en god ven af Trump', meldte kort før New England Patriots besøg i præsidentgemakkerne ud, at han ikke ville deltage grundet 'familiære årsager'.

Men ifølge New York Magazine, kan der ligge andre motiver bag quater-backens fravær.

sosaskvnmagnussenbuttonpix

Tom Brady er, på nær blandt fans af New England Patriots, en meget upopulær personlighed blandt de øvrige NFL-fans.

Tidligere har det medført til massiv kritik af stjernen, at han er blevet affotograferet sammen med Donald Trump, og magasinet spekulerer i, om han bevidst er blevet væk, for ikke at tiltrække sig yderligere negativ omtale.

Trump holdt i går tale foran Det Hvide Hus til New England Patriots-spillerne, der i februar sikrede sig Super Bowl-trofæet ved at besejre Atlanta Falcons.

I et tweet fra i går, der siden hen er blevet slettet, skrev Tom Bradys kone siden 2009, supermodellen Gisele Bündchen, følgende:

'Den 29. april i Washington DC. March for klimaet, jobs og retfærdighed. For at ændre alt har vi brug for alle.'

Tweetet henviser til en modstandsmarch mod Donald Trump, og det mener det amerikanske medie kan være en indaktion på, at det muligvis er hustruen, der har bedt Tom Brady blive hjemme.

TENNIS-SHARAPOVA/WILLIAMS

Det er ikke første gang, Tom Brady skipper et besøg i Det Hvide Hus. Det gjorde han også i 2015, da Barack Obama var præsident. Også her lød forklaring, at det var af familiære årsager.

Dengang mente flere amerikanske medier, at der var tale om et skjult politisk budskab, da han tidligere tre gange har deltaget i hyldest besøg under præsident Bush.

Tom Brady var dog langt fra den eneste New England Patriots spiller, der i går glimrede ved sit fravær i Det Hvide Hus. Profiler som LeGarette Blount, Martellus Bennett og Devin McCourty var ligeledes blevet hjemme - de lagde til gengæld ikke skjul på hvorfor.

LeGarette Blount gav udtryk for, at han ikke følte sig velkommen i Det Hvide Hus, og Devin McCourty udtalte efter Super Bowl-sejren i februar i år, at han ikke føler sig accepteret af Det Hvide Hus.

FBL-EUR-C1-JUVENTUS-BARCELONA

»Når min søn vokser op med den arv, jeg tror vores præsident kommer til at videreføre, vil jeg ikke høre ham sige, 'Far, hvorfor tog du afsted (til Det Hvide Hus), når du godt vidste, det rigtige var blive væk,' sagde Devin McCourty i en video tidligere på ugen og fortsatte.

'Jeg tror ikke på udelukkelse af andre mennesker.'

Tom Brady og co. vandt Super bowl i begyndelsen af februar.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.