Landstræner Morten Olsen vejer i øjeblikket for og imod en kontraktforlængelse med Dansk Boldspil-Union, idet han anerkender, at det kunne være fornuftigt at tage en beslutning i god tid, inden kontrakten udløber i 2006.

I England har landstrænerkollegaen Sven-Göran Eriksson allerede indledt forhandlinger om en forlængelse helt frem til 2008, og overvejelsen er altså den samme hos Morten Olsen.

- Der er fordele ved at tage en beslutning i god tid, idet man så har en rød tråd og en filosofi at bygge på. Jeg har tidligere sagt, at jeg føler mig godt tilpas i jobbet som landstræner, selv om det ikke er nogen hemmelighed, at jeg gerne vil være klubtræner igen på et tidspunkt. Det skal tages med i overvejelserne. Men jeg er tilfreds med landstrænerjobbet, og jeg ser store muligheder i arbejdet, så der kommer snart en tid, hvor vi skal snakke om fremtiden, siger Morten Olsen.

En forlængelse bliver næppe et problem på den anden side af bordet, al den stund ledelsen i Dansk Boldspil-Union på alle måder er tilfredse med Morten Olsens arbejde.

- Vi betragter det som noget meget positivt, at Morten Olsen er glad for at være hos os. For vi er også meget glade for ham, siger unionens formand Allan Hansen, som ikke vil afsløre, om en kontraktforlængelse kan komme på tale allerede inden EM-slutrunden.

- Vi har en fortrinlig og løbende dialog med Morten Olsen. Jeg kan kun sige, at det vil komme på tale, når lejligheden byder sig, siger formanden.

/ritzau/