38-årige Morten Crone Sejersbøl bliver den nye anfører for BTs sportsredaktion fra 1. september.

Det bliver en sportsjournalist med BT i blodet, som overtager posten som BTs sportschef. 38-årige Morten Crone Sejersbøl skal lede sportsredaktionen og cementere BTs position som Danmarks Sportsavis fra 1. september.

“BT er hele Danmarks sportsavis, og jeg glæder mig til at se Morten Crone udfolde sine journalistiske og ledelsesmæssige evner i spidsen for Danmarks største og bedste sportsredaktion,” siger BTs ansvarshavende chefredaktør Olav Skaaning Andersen og fortsætter:

“Morten er en stærk profil, som jeg er sikker på, vores læsere vil tage godt imod. Sammen med redaktionens dygtige medarbejdere kan han tage BT Sporten de næste skridt fremad, både på print og digitalt.”

Morten Crone Sejersbøl er i dag sportsredaktør for Berlingske, en stilling han har haft siden slutningen af 2015. Inden da var han fodboldredaktør på BT, som han kom til i 2008. Tidligere har Morten Crone Sejersbøl desuden arbejdet for Ritzau, Forza og Jyllands-Posten. Han blev uddannet fra Roskilde Universitet i 2004.

“Jeg er utrolig stolt af, at jeg fremover kan kalde mig sportschef på BT. Der løber BT-blod i mine årer, og jeg glæder mig til at fortsætte arbejdet med at fastholde og udvikle vores position som Danmarks Sportsavis. Vi skal lave endnu flere nyheder, sætte endnu flere dagsordener og fortælle endnu flere historier om vores største sportsstjerner til både BT og bt.dk,” siger Morten Crone Sejersbøl.

BTs nuværende sportschef Benjamin Munk Lund skifter fra 1. september til en stilling som redaktionschef for Viasat Sport.

»Benjamin har på BT leveret en stærk og dedikeret indsats, som han kan være stolt af. Jeg ønsker ham held og lykke i det nye job,« siger Olav Skaaning Andersen.