Fra nummer 1 til pludseligt ingenting. Det var mere end almindeligt hårdt for Michael Rasmussen at blive sparket ud af touren.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Tanken om at tage sit eget liv snurrede rundt i Michael Rasmussens hoved, da han sad alene på et hotel i Pau bare få timer efter, at han blev fyret fra Rabobank og med ét mistede hele sin livsdrøm.

Det fortæller han til B.T. mandag i et langt interview.

- Jeg var også meget, meget tæt på at gøre noget rigtig dumt. Det må jeg tilstå. Hele min verden var lige væltet sammen om mig og det var så uvirkeligt, at jeg ikke vidste, hvad jeg skulle gøre. Natten var uendelig lang, men jeg indså også, at hvis jeg bare kom igennem den nat, ville jeg komme hjem til vante rammer og min familie.

- Tanken om at jeg kunne være sammen med min kone og at kunne lege med min søn var, hvad der hjalp mig. Jeg kunne mærke, at det gjaldt om at holde fast i nogle helt andre værdier, siger Michael Rasmussen i interviewet med B.T. på dagen, hvor han skulle have været i Paris, på Champs-Elysées for at lade sig hylde som vinderen af Tour de France.

Men 'Kyllingen' er klar til at komme tilbage til cykelsporten, selvom han stadig er meget vred.

Læs hele interviewet i B.T. mandag