Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Michael Madsen bliver forenet med sin tidligere træner Christian Andersen, erfarer B.T. Selv om pengekassen er i bund i Farum, har den nordsjællandske klub alligevel gravet midler frem til at først at skrive kontrakt med reservemålmand Jørgen Nielsen og nu senest Michael Madsen.

Han vender hjem til dansk fodbold efter mislykkede ophold i italienske Bari og senest tyske Wolfsburg. Da B.T. søgte Christian Andersens kommentar til handlen blev den ellers normalt så åbenmundede træner fuldstændig tavs.

»Det har jeg ingen kommentarer til,« lød det kortfattede svar, inden han skyndte sig ind i omklædningsrummet.

Med indkøbet af Michael Madsen har Farum handlet hurtigt, efter at DBU for få dage siden gav klubben grønt lys til igen at skrive kontrakter.

Farum afleverede årsregnskabet for 2001 med flere måneders forsinkelse, og på grund af tvivl om klubben stadig havde en egenkapital, der udgjorde de påkrævede 25 procent af spillernes lønsum, kunne man i en periode ikke skrive nye kontrakter. Men nu har klubben altså i to omgange handlet hurtigt, inden at transfervinduet natten til i går blev smækket i.

Indkøbet af Michael Madsen kan vise sig at være en yderligere forstærkning af det i forvejen stærkt besatte oprykkermandskab. Michael Madsen oplevede sin hidtil bedste periode som fodboldspiller med Christian Andersen, da den højtprofilerede træner regerede i AB, og genforeningen kan måske sætte gang i karrieren igen.