Lyt til artiklen

Den vragede Silkeborg-anfører Michael Hansen har lagt sine fodboldstøvler på hylden, men fortsætter i klubben som instruktør på Silkeborg Fodbold College.

Kort før forårets første fløjt i fodboldens SAS Liga må nedrykningstruede Silkeborg vinke farvel til den rutinerede profil Michael Hansen. Efter 215 kampe og 39 scoringer i den røde trøje har Michael Hansen valgt at stoppe øjeblikkeligt for forfølge en civil karrieren som ejendomsmægler. Ved siden af det job tilknyttes Michael Hansen ligeledes som instruktør på Silkeborg Fodbold College.

- Det har været helt suverænt at kunne leve og ånde for sin hobby gennem snart 20 år, men nu føler jeg, at det rigtige tidspunkt er kommet til at stoppe. Jeg er utrolig glad for, at klubben har respekteret mit ønske om at stoppe, siger Michael Hansen, der i efterårets sidste kamp tangerede Mogens Kroghs gamle rekord som spilleren i den danske fodboldhistorie med flest Superliga-kampe - 371 blev det til.

Dermed slutter en lang fodboldkarriere, der siden debuten i marts 1991 og de første seks år i Silkeborg førte Michael Hansen til OB, hollandske NAC Breda, Esbjerg, FC Midtjylland og så hjem til SIF for godt et år siden.

/ritzau/