Lyt til artiklen

Lionel Messi og Argentina kunne rejse hjem med VM-trofæet i bagagen.

Men hvis det står til Lionel Messi, skal trofæet med ud på endnu en tur, da han meget gerne vil vise det frem for sit hjemmepublikum i Paris, hvor han til hverdag spiller for Paris Saint-Germain.

Der er bare lige ét problem. Paris ligger som bekendt i Frankrig, og Frankrig er det land, som Argentina slog i VM-finalen. Derfor har PSGs ledelse heller ikke specielt meget lyst til at opfylde Lionel Messis ønske om en fremvisning af pokalen foran klubbens fans på stadionet Parc des Princes.

Det skriver GOAL.

Havde Argentina slået et hvilket som helst andet land i finalen, havde ledelsen med glæde ladet Lionel Messi vise pokalen frem, lyder det videre.

Det er dog endnu en faktor, som spiller ind i ledelsens overvejelser om at afvise argentinerens anmodning.

PSG har nemlig også Kylian Mbappe på lønningslisten. Han spillede som bekendt også i VM-finalen, hvor han formåede at score hele tre mål. Men lige lidt hjalp det altså.

Ledelsen gruer derfor for, hvordan Mbappe vil reagere, hvis han skal se på sin argentinske holdkammerat vifte rundt med trofæet.

Kylian Mbappe var på vej væk fra klubben i sommer, hvor Real Madrid stod klar med en kontrakt. Franskmanden besluttede sig dog i sidste øjeblik for at blive i PSG.