Dramaet mellem basketball-spilleren Tristan Thompson, Khloé Kardashian og modellen Sydney Chase fortsætter.

For nu truer Tristan Thompson med at sagsøge modellen, der har fortalt, at Tristan Thompson var sin verdensberømte kæreste utro med hende.

Det skriver TMZ, der er i besiddelse af det brev, der skulle være blevet sendt til Sydney Chase.

»Hr. Thompson havde på ingen måde et forhold med dig, og han har aldrig sendt dig beskeder. Det er tydeligt, du er en løgner,« lyder det til Sydney Chase, der også bliver beskyldt for at opfinde citater fra basketball-spilleren.

Tristan Thompson er igen havnet i mediernes søgelys.
Tristan Thompson er igen havnet i mediernes søgelys. Foto: Sarah Stier
Vis mere

Tidligere på året kom det frem, at Tristan Thompson og Khloé Kardashian havde fundet sammen igen efter en længere pause, som følge af at han tidligere har været tv-stjernen utro.

Og i slutningen af april fortalte Sydney Chase i en podcast, at hun havde været sammen med Boston Celtics-spilleren, efter han igen var begyndt at danne par med Kardashian.

Noget, hun gentog på sin TikTok-profil, hvor hun fortalte, at 'rygterne om hende og Tristan var sande'. Hun har desuden delt screenshots af beskeder, der angiveligt skulle være kommet fra Khloé Kardashian.

Og det er alle de ting tilsammen, der skulle have fået Thompson-lejren til at reagere med det brev, TMZ har set.

I brevet, der er sendt af Tristan Thompsons advokat Marty Singer, lyder det ifølge mediet, at hvis modellen ikke stopper med at komme med anklager, vil de tage sagen i retten.

Sent tirsdag aften dansk tid reagerede Sydney Chase på historien, og hun siger, at hun ikke har set skyggen af brevet.

'Jeg har ikke modtaget en juridisk ordre fra nogen. Det er falsk information. Lad det være en lektion i, at man ikke skal lade nogen lukke munden på dig, uanset hvor kendte de er, eller hvor mange penge de har,' skriver Sydney Chase på Instagram.

TMZ skriver dog, at en kilde med forbindelse til forløbet har vist den e-mail, der er blevet sendt til personen, de tror er Sydney Chase.

Khloé Kardashian og Tristan Thompson begyndte at danne par i oktober 2016, og sammen har de datteren True. Få dage inden fødslen blev der delt en video, hvor Tristan Thompson kyssede en anden kvinde.

Det skilte dog ikke parret ad, men da det i starten af 2019 kom frem, at Tristan Thompson havde været lidt for tæt på Jordyn Woods - Khloé Kardashians lillesøster Kylie Jenners bedste veninde - gik de fra hinanden.

I slutningen af 2020 besluttede de dog at give forholdet endnu et forsøg.