Kevin Magnussen kørte banen i Barcelona i sjettebedste tid i den sidste træning inden Formel 1-grandprixet.

Racerkøreren Kevin Magnussen (Haas) satte den sjettebedste tid, da Formel 1-feltet lørdag kørte den sidste træning, inden det senere lørdag går løs i kvalifikationen i Barcelona.

Dermed fortsætter danskeren de gode takter fra fredagens to træninger, hvor han satte ottende- og syvendebedste tider.

Lewis Hamilton (Mercedes) satte den hurtigste tid, da han kørte banen i Barcelona på 1 minut og 16,568 sekunder. Det var 0,962 sekunder hurtigere end Magnussen.

I lørdagens træning var Magnussens teamkollega, Romain Grosjean, en smule hurtigere end danskeren og kørte træningens femtehurtigste omgang.

Dermed var begge Haas-racerne hurtigere end de to Red Bull-biler i den tredje træning.

Begge Haas-racerne er blevet opgraderet siden sidste grandprix, og dermed håber holdet, at det kan give gode resultater til de to biler, for det er der brug for.

Det er kun blevet til point i et enkelt løb i år for Haas-holdet. Det var i sæsonens første løb i Australien, hvor Kevin Magnussen sluttede som nummer seks og høstede otte point til holdet.

I de seneste tre løb i Bahrain, Kina og Aserbajdsjan er det alle gange blevet til en 13.-plads til danskeren.

Romain Grosjean er udgået i tre af årets fire løb, mens det blev til en 11.-plads i løbet i Kina.

Kvalifikationen i Barcelona starter lørdag klokken 15.