Schalke-angriberen Peter Løvenkrands ser ud til at have en fremtid for sig i engelsk fodbold, hvor der er interesse for danskeren.

Peter Løvenkrands er for alvor blevet til overs i Schalke efter klubben har købt angriberen Vicente Sanchez, og derfor vil den danske angriber gerne til en anden klub, hvor der venter spilletid i stedet for bænkevarmeri.

bt.dk erfarer, at Løvenkrands’ agent Ivan Marko Benes siden torsdag har været i England for at tale med interesserede klubber.

Her har specielt Birmingham meldt sig på banen. Især fordi det er Løvenkrands’ manager fra Glasgow Rangers-tiden, Alex McLeish, der står i spidsen for Birmingham nu, og ifølge bt.dks kilder mener han, at den danske angriber vil passe perfekt ind på venstrekanten på holdet.

Problemet er bare, at danskerens nuværende klub Schalke måske slet ikke er interesseret i at slippe Peter Løvenkrands på trods af, han er langt tilbage i angriber-hierarkiet.

- Jeg ved ærligt talt ikke, hvad Schalkes intentioner er. Jeg ved, der er interesserede klubber, men mere kan jeg ikke sige lige nu, siger Peter Løvenkrands til bt.dk.

Yderligere et par klubber skulle være interesseret i danskeren, og ifølge bt.dks engelske pressekilder er den ene Everton, mens Tottenham også har været nævnt som en mulig bejler.