Leicester-ejer Vichai Srivaddhanaprabha var ombord i den helikopter, der lørdag aften styrtede ned lige udenfor King Power Stadion. Det skriver BBC.

Det er en kilde tæt på familien, der bekræfter, at Srivaddhanaprabha var ombord.

Søndag formiddag er det dog fortsat ikke blevet oplyst, om der var andre med i helikopteren. Eller hvordan tilstanden på Vichai Srivaddhanaprabha eller mulige andre ombordværende er.

Det er heller ikke oplyst om flere kom til skade, da helikopteren styrtede ned på en parkeringsplads kort efter lørdagens kamp.

Et billede fra de sociale medier, viser helikopteren på banen kort før den lettede.

Helikopteren, der tilhører Vichai Srivaddhanaprabha på banen på King Power Stadium, kort før den lettede og derefter styrtede. 
Helikopteren, der tilhører Vichai Srivaddhanaprabha på banen på King Power Stadium, kort før den lettede og derefter styrtede.  Foto: SOCIAL MEDIA
Vis mere

På Twitter bad en talsmand for de lokale brandmyndigheder søndag morgen, om at der ikke spekuleres i omkomne eller årsager til ulykken:

»Jeg har lige forladt hovedkvarteret for Leicesters politi efter adskillige møder om helikopterulykken. Det er meget alvorligt og meget tragisk. Vær sød ikke at spekulere i årsager eller hvem, der var involveret. Tænk på familier, venner, redderne, Leicester FC og deres fans,« skriver assisterende brandchef ved Leicestershire Fire and Rescue Service, Andrew Brodie.