Rigmanden Lars Seier Christensen og tidligere FCK-boss Flemming Østergaard er havnet i krig med Dansk Folkepartis stifter Pia Kjærsgaard.

Årsagen er den her:

FC København har annonceret, at man fra forårssæsonen kan købe en kebab fra 'Killer Kebab' i Parken.

Pia Kjærsgaard mener, at beslutningen om at sælge halalslagtet kebab betyder, at FC København er med til at støtte Islamisk Trossamfund og imamer i Danmark.

Lars Seier Christensen.
Lars Seier Christensen. Foto: Oscar Scott Carl
Vis mere

»Hver eneste gang der er en kylling, eller hvad ved jeg, som bliver halalslagtet i Danmark, går der en afgift til Islamisk Trossamfund og nogle imamer, og det er jeg ikke særlig interesseret i,« siger Pia Kjærsgaard i 24syv-programmet Danmarks Mindste Nyheder.

Den melding har fået rigmanden Lars Seier Christensen, der er storaktionær i Parken Sport & Entertainment, til at kritisere Pia Kjærsgaard på Facebook.

»Denne populisme er ulidelig. Efter at vi selv har overtaget F&B i Parken er en af målsætningerne, at der skal være meget mere at vælge imellem for vores gæster. Der kommer givetvis også endnu flere farlige udenlandske retter i fremtiden. Måske helt fra Asien og Amerika og andre steder, hvor man ikke kun spiser frikadeller,« skriver han og tilføjer:

»Pas dig selv, Pia!.«

Flemming Østergaard.
Flemming Østergaard. Foto: Søren Bidstrup
Vis mere

Flemming Østergaard alias Don Ø har skrevet en kommentar til Lars Seier Christensens indlæg med de her ord:

»Lad dog være med at kommentere Pia – ti hende ihjel.«

Pia Kjærsgaard, Flemming Østergaard mener, at du skal ties ihjel. Hvad mener du om det?

»Det må han da mene. Der er mange, der har forsøgt. Men det lykkes ikke helt,« siger hun.

Men hvordan ved du, at nogen af pengene for de kebabber, der skal sælges i Parken, vil gå til Islamisk Trossamfund?

»Ja, det er virkeligt rigtigt, men jeg vil ikke mere ind i den debat,« siger Pia Kjærsgaard.

Det er ikke første gang, at Pia Kjærsgaard raser over den populære spise på et fodboldstadion. Da den dansk-tyrkiske Jyllandsserie-klub Vatanspor mødte AGF i pokalturneringen og serverede kebab på stadion, var Pia Kjærsgaard også i det røde felt. Det kan du læse mere om HER.

Lars Seier oplyser til B.T., at han ikke har mere at tilføje i sagen ud over det, som han allerede har gjort klart i Facebook-opslaget.