41-årige Lamar Odom var i sin karriere en hæderlig basketballspiller med to mesterskaber hos storholdet Los Angeles Lakers til følge.

Men det er ikke de sportslige bedrifter, der er samtaleemnet, når det drejer sig om Odom.

Faktisk ret så langt fra.

I tiden efter karrieren har han levet et hektisk liv i rampelyset, hvor forholdet til realitystjernen Khloe Kardashian gik i vasken og han nær mistede livet efter et massivt misbrug af stoffer og alkohol.

Siden blev han forlovet med den personlige træner og tidligere atlet Sabrina Parr, men også her gik det galt.

Nu skyder Odom med skarpt mod Parr.

Han mener, hun kun var sammen med ham for selv at blive kendt.

»Hun var meget bedragerisk. Jeg troede på hende, men hun løj for mig hele tiden. Men hun fik vel, hvad hun ville have. Det var dét blå flueben (en verificeret konto på sociale medier, red.). Så et eller andet var jeg god for,« siger han ifølge TMZ til tv-programmet The Real.

Ifølge Odom var han godt på vej med et nyt realityshow, som handlede om ham og Parr, men det gik i vasken, da Parr og hendes manager gik ud med nyheden – uden at fortælle det til ham.

»Man skulle tro, at man ville fortælle det til mig, når man sender det ud i verden. Det var et tarveligt træk. Det kan jeg ikke respektere fra hende og hendes manager,« siger han og fortæller, at han i den grad fortryder forholdet.

»Jeg kan ikke lide, at folk udnytter mig. Især ikke for egen økonomisk vinding.«

Lamar Odom stoppede sin basketkarriere i 2014.