Den holdløse cykelrytter Michael Rasmussen mener ikke, at Danmarks Cykle Union er konsekvent, når den giver Matti Breschel lov til at køre på landsholdet.

Michael Rasmussen blev fyret fra cykellandsholdet på grund af kontroladvarsler. Og derfor forstår den tidligere Rabobank-rytter ikke, hvorfor at Matti Breschel kan få lov til at repræsentere Danmark ved det kommende landevejs-VM i Stuttgart, efter at det onsdag kom frem, at Breschel har modtaget to kontroladvarsler fra Anti Doping Danmark.

- Det er svært ikke at føle sig forskelsbehandlet. Det virker ikke særlig konsekvent. Hvad forskellen er, skal du nok spørge Jesper Worre (direktør i Danmarks Cykle Union (DCU), red.) om, siger Michael Rasmussen til B.T.

Jesper Worre forklarede onsdag, at DCU ikke har behandlet de to ryttere forskelligt. DCU-direktøren slog således fast, at Michael Rasmussen fortsatte med at modtage advarsler ved ikke at oplyse sine whereabouts til antidopingmyndighederne efter et møde med unionen, hvor han fik indskærpet, at DCU ikke ville tolerere flere advarsler.

/ritzau/