11 lange måneders skadespause er forbi for håndboldpigen Kristine Andersen. Rædslerne er overstået for den tidligere OL-guldvinder fra Atlanta.

En skanning for en måneds tid siden viste, at betændelsen ved hulfodssenen så at sige væk, og i søndags fik den stærke langskytte langt om længe comeback i Bordings 1. divisionskamp hjemmekamp mod Hjørring.

"Det var selvfølgelig dejligt, og jeg tror, det er godt med en stille start," siger Kristine Andersen, der efter 10 minutters spil knap var kommet på banen, før hun brød igennem forsvaret og scorede.

Det blev til endnu et mål og en mandsopdækning i en del af de 30 minutter, som Kristine Andersen spillede.

Endnu mere vigtigt var det, at foden holdt.

I går kunne Ikast-pigen glad konstatere, at foden ikke smertede mere end efter en normal kamp.

Meget tyder derfor på, at Kristine Andersen er tilbage i Håndboldligaen den 17. januar, hvor Ikast har hjemmekamp mod Brabrand.

Men inden skal hun altså lige skifte klub fra Bording til Ikast-Bording Elite.

"Planen er, at jeg igen på søndag spiller for Bording og derefter skifter tilbage til Ikast-Bording," siger Kristine Andersen.

Hun vil efter de obligatoriske 30 dages karantæne derfor være spilleklar den 17. januar.

"Så må vi jo se, om jeg er god nok," siger Kristine Andersen.

I begyndelsen af august så det ikke ud til, at landsholdsspilleren nogensinde skulle tilbage til tophåndbold.

"Fra maj til august var der overhovedet ingen fremgang at spore. Jeg opsøgte derefter akupunktør John Buhl, og det blev mit held. Fra dette tidspunkt begyndte det virkelig at gå fremad," fortæller Kristine Andersen.

Hos Eilif Larsen på Gildhøjklinikken fik bagspilleren samtidig en skinne, som i hvileperioder skulle strække senen ud.

"Men jeg skal stadig passe på. I fremtiden bliver der ikke noget med at presse mig selv," siger Ikast-bagspilleren, der uden denne skade med sikkerhed ville være med i truppen, der i dag rejser til EM.

"Det tænker jeg slet ikke på. Under OL var det kun åbningsceremonien og under finalen, at vemodigheden ramte mig. Ellers har jeg først og fremmest arbejdet for at blive klar igen," siger Kristine Andersen.