Kevin Magnussen havde al mulig grund til at fejre 6. pladsen i Frankrig søndag aften. Men allerede mandag venter der en lang og mindre sjov dag i København.

Her er Kevin Magnussen nemlig hevet i retten af hans tidligere manager Dorte Riis Madsen i en sag om misligeholdelse af deres fælles managerkontrakt.

Sagen har kørt gennem det seneste års tid, hvor det ikke er lykkedes Kevin Magnussen og Dorte Riis Madsen at finde et forlig trods flere forsøg.

Derfor kører sagen mandag videre for åbne døre i Københavns Byret klokken 9.30, hvor der også er afsat to yderligere retsdage tirsdag og torsdag til at nå frem til en afgørelse.

Kevin Magnussen har endnu ikke bekræftet offentligt, at han møder op. Men det ville være underligt andet, da han alligevel er i byen, hvor han skal deltage i et pressemøde klokken 17 sammen med det danske Formel 1-initiativ med Helge Sander og Lars Seier, der vil have Formel 1 til København i 2020.

Kevin Magnussen har ikke ønsket at kommentere retssagen, selv om B.T. spurgte ind til sagen i denne weekend på Paul Ricard-banen.

»Som sagt er jeg fuldt fokuseret på at køre race og gøre mit arbejde,« var Kevin Magnussens korte svar til sagen.

Men sætter Kevin Magnussen sig i vidnesskranken mandag, må man forvente, at han føørste gang selv offentligt nægter sig skyldig i sagen og afviser at skylde Dorte Riis Madsen et tocifret millionbeløb, som hun ellers menes af kræve i tabt fortjeneste og indkomst af racerkøreren.

Foruden Kevin Magnussen ventes hans far, den tidligere Formel 1-kører Jan Magnussen, at blive indkaldt som vidne i den bitre retssag.