Hun havde egentlig sagt pænt nej tak til det ultimatum, hun fik af DRs ledelse.

Men tv-værten Tina Müller har alligevel valgt at fortsætte som sportsvært hos DR Sporten, selvom redaktionen flytter fra København til Aarhus i januar 2018. Det skriver Tina Müller på sin Facebook-profil onsdag aften:

'Det er nu godt og vel et halvt år siden, at jeg takkede nej til at rykke med DR Sporten til Århus. Et halvt år, som har budt på mange tanker, samtaler, møder med chefer, med endnu flere tanker og en tid, hvor jeg i den grad har mærket efter,' skriver Tina Müller, der tilføjer, at hun har haft mulighed for at tage springet væk fra sportens verden.

Men værten har besluttet sig:

'Jeg er blevet lokket med til at være en del af et formidabelt hold. Et hold, der spiller unægtelig godt sammen og som fra februar har hjemmebane i Århus.
Med andre ord, jeg har nu sagt JA til at rykke med til Århus sammen med den mest fantastiske arbejdsplads, DR Sporten,' skriver Tina Müller i et længere opslag.

Det var en tirsdag i efteråret 2016, at DR Sportens folk havde deadline på, om de ønskede at arbejde i Aarhus eller svarede nej til at flytte med deres arbejdsplads. I alt blev cirka 165 af DR’s medarbejdere bedt om at flytte fra København til Jylland i 2018. Dem, der sagde nej, kunne betragte sig selv som fyret.

De redaktioner, som bliver berørt af DRs udflytningsplaner, er kulturredaktionen, ’Kontant’, ’Madmagasinet’, et nyt center for videnskab, skole og gymnasium, P1-videnskabsprogrammer samt DR Sporten, DR Vejret og et center i Aalborg ved navn Hjernekassen.

For Tina Müller venter der nu et kvantespring forude, og hun skriver, at der vil komme masser af forandringer:

'En ny by, et nyt hjem, en ny hverdag. Der venter et hårdt farvel til de pokkers søde og dygtige kollegaer, der vælger at gå en anden vej. Men der venter også en tid med opbygningen af en ny arbejdsplads, spændende udfordringer og ikke mindst, så skal jeg endnu en gang have udforsket Smilets By,' skriver Tina Müller.

Tina Müller har været på DR Sporten siden 2014.