En anden gang var Dr. Sham med til fodbold i Parken, og uden at kende spillerne kunne han overfor Østergaard sige ting om dem, som ramte helt i plet.

- Han sagde, at Peter Møller var en ærlig og redelig type, som bragte god energi både på og udenfor banen. Omvendt var der også en spiller han mente, jeg burde skille mig af med, fordi han bragte negativ energi, siger Østergaard, som ikke vil afsløre navnet på spilleren, og heller ikke vil fortælle, om han fulgte Dr. Shams råd ved den lejlighed.

Sham og Østergaard er ofte i kontakt med hinanden. De taler om stort og småt, men altid med en gensidig respekt og med et ønske om at udvikle og hjælpe hinanden.

- For tre dage siden ringede han og sagde, at han kunne mærke, at jeg fik for lidt søvn, siger Østergaard, kigger op og opdager journalistens skepsis.

- Han kan også vurdere dig, siger Østergaard, og foreslår på stedet en opringning til Dr. Sham, for at få en analyse af B.T.s udsendte.

Det gør vi så. Dr. Sham får navn og fødselsdato, og får at vide, at B.T.s journalist er en person, som Østergaard overvejer at ansætte.

Meldingerne kommer straks tilbage gennem telefonen fra manden med den indisk/engelske accent i form af informationer om engagementet, loyaliteten, arbejdsmoralen og privatlivet.

- Jeg bliver så glad, når jeg hører hans stemme. Han siger, at jeg godt kan ansætte dig, men der er også nogen væsentlige ting, du skal arbejde meget målrettet med, siger Østergaards efter den korte samtale med Dr. Sham.

FCK-bossen bekræfter, at ovenstående forløb kunne være et eksempel på, hvordan han bruger sin indiske sparringspartner. Og han bekræfter, at enhver ansættelse, som han selv er inde over, bliver diskuteret med Dr. Sham.