Udover at være Vastu-rådgiver har Dr. Sham ifølge Østergaard nogen af de samme egenskaber, som han første gang stødte på hos den gamle indiske præst, og siden de tos første indbyrdes møde, har de udviklet et venskab, som har betydet meget i Østergaards tilværelse.

- Han fylder en hel del i mit liv, siger Østergaard, og forklarer, hvordan han altid rejser med et kompas og et sæt kopier af figurerne og det lille tempel, som også står på hans kontor.

Uanset hvor i verden Østergaard befinder sig, stilles figurerne og det lille tempel på deres rette plads i forhold til nord, syd, øst og vest. Alt sammen for at give den rette energi.

- Jeg kan ikke svare dig på, hvad der sker, når jeg gør de ting. Og jeg forstår det heller ikke. Men det giver mig energi, og det virker, siger Don Ø, som flere gange igennem interviewet med B.T. giver udtryk for, at han altså ikke vil udstilles som en mand med en guru, der er kammet over i troen på det overnaturlige.

Han erkender dog, at det kan se mærkeligt ud, at en af Danmarks mest profilerede erhvervsmænd sidder og fortæller, at en indisk alternativ 'energi-mager' spiller med på sidelinien, når million-beslutninger skal træffes af Flemming Østergaard - privat eller forretningsmæssigt.

- Det er rigtigt, at jeg tænker praktisk og logisk. Og alle mine beslutninger er velunderbyggede. Altid. Men Dr. Shams input er en del af mit beslutningsgrundlag.

- Men det er altså ikke sådan, at jeg gør alt hvad han siger, eller undlader at gøre nogen ting, fordi han siger det. Slet ikke. Han pådutter mig ikke noget, og jeg er ikke styret af ham som en guru.

- Og i øvrigt går det begge veje. Jeg hjælper også ham, og drøfter forskellige ting med ham, siger Østergaard, som blandt andet har introduceret Dr. Shams og hans firma for kontorindretning til det europæiske marked.