Der er kort mellem grinene denne formiddag, mens bolden bliver spillet i rundkreds med tre mand jagtende i midten.

Også den kreative midtbanespiller Thomas Kahlenberg er i godt humør efter træningen.

»Jeg ved ikke om vi spillede lige op med dem, for anden halvleg havde et ret ensidigt præg. Men vi fik et ganske fint resultat med hjem, og på Brøndby Stadion bliver det os, der styrer kampen,« lover Kahlenberg.

Han glæder sig til søndagens klassiker mod FCK.

»Det er helt fint for os, at kampen kommer lige efter kampen mod Schalke. Så bliver det igen en kamp med en stor kulisse. Hvis vi nu i stedet skulle have spillet i Ikast, kunne man måske have frygtet en negativ reaktion.

I forhold til FCK fik vi fik lavet et godt resultat, men jeg tror ikke, at det får nogen betydning. Vi spiller altid nogle tætte kampe,« konstaterer Kahlenberg.

Michael Laudrup forventer også en tæt kamp.

»Begge hold har spillet otte kampe på 24 dage, så jeg forestiller mig, at kampen bliver afgjort i den sidste halve time. Men det viser ikke, hvilket af holdene der kan klare sig fysisk, for det har begge holdene allerede bevist, at de kan,« konstaterer Brøndbys cheftræner, der endnu ikke vil bedømme om holdet kan begå sig internationalt ovenpå kampen mod Schalke.

»Det er for tidligt. Det kan vi først se, når vi har spillet den anden kamp,« siger Laudrup.

Brøndby må formentlig se bort fra Kim Daugaard, der fik en forstrækning i baglåret midt i anden halvleg og udgik. flb@bt.dk