Thomas Kahlenberg debuterede for sin ny franske klub Auxerre med et nederlag i Supercup'en. Norske John Carew scorede hattrick for modstanderne Lyon i sin debutkamp.

Den tidligere Brøndby-spiller Thomas Kahlenberg debuterede onsdag aften for Auxerre, da pokalvinderne mødte mestrene fra Lyon i Trophée des Champions. Det endte med nederlag til Kahlenberg, da mestrene vandt 4-1.

Thomas Kahlenberg var med fra start og spillede hele kampen for Auxerre. Danskeren havde kun spillet tre minutter for sin ny klub, da den 18-årige Lyon-angriber Hatem Ben Araf bragte mestrene foran 1-0.

Føringen holdt dog kun i fem minutter, inden Lionel Mathis fik udlignet.

Herefter var det den norske angriber John Carew, der indtog kampens hovedrolle, da han med scoringer i det 34., 68. og 73.minut sikrede Lyon sejren.

Det var fjerde gang i træk, at Lyon vandt Supercup'en.