Minus 25 grader.

Det var, hvad skiløberne under langrendsløbet La Diagonela blev udsat for. Ekstreme forhold, der da også satte sine spor.

Flere af deltagerne har efter løbet, der var 65 kilometer langt, vist grimme frostskader frem. En af dem er OL-deltageren Britta Johansson Norgren, der på sin Instagram-profil har delt et billede af sine fødder. Her er det tydeligt, at hun har fået skader på samtlige tæer.

'Det er ikke altid nok at have varmt tøj på eller have varmeindlæg i skoene. Kulden er noget, vi skal have stor respekt for,' skriver hun til opslaget.

Og Britta Johansson Norgren var ikke den eneste, der blev hårdt ramt. Det samme blev Andreas Nygaard, der fik voldsomme frostskader på fingrene, der først blev helt hvide. Seks ud af ti fingre er blevet hårdt ramt af kulden, fortæller han.

»Det gjorde vanvittigt ondt. I en sådan grad, at du ikke vidste, hvad du skulle gøre af dig selv. Jeg lagde mig bare under dynen og ventede på, det gik væk,« siger han til NRK.

Først var han hos lægen, der gav ham antibiotika, hvis der skulle gå hul på de store bylder, men siden blev han indlagt, så han kunne få saltvandsdrop og bandager om hænderne. På trods af de grimme skader slår han dog fast, at det var helt i orden at afvikle løbet, som Oskar Kardin vandt på herresiden.

Hos kvinderne var det Jenny Larsson, der kunne juble som vinder.