All England blev en kort fornøjelse for Viktor Axelsen.

Allerede i anden runde måtte han torsdag se sig slået i tre sæt af Ng Tze Yong fra Malaysia, der er placeret som nummer 28 i verden.

Ng Tze Yong havde en forrygende dag og gjorde det svært for Axelsen at sætte pointserier sammen.

Det 22-årige badmintontalent vandt første sæt, men Axelsen fandt tålmodigheden og hev andet sæt hjem til sin fordel.

Den danske verdensetter, som er forsvarende All England-mester, kom bagud med 15-19 i det tredje og afgørende sæt, men så meldte nervøsiteten sig for 22-årige Ng Tze Yong.

Axelsen udlignede til 19-19, og i kampens bedste og længste duel kørte danskeren sin modstander rundt og kom foran med 20-19.

Men danskeren missede både den matchbold og den efterfølgende ved stillingen 21-20, og malaysieren snuppede de sidste tre point og sejren.

Dermed måtte Axelsen se sig slået 15-21, 21-9, 21-23.

Axelsen gik ellers efter sin tredje titel i All England, som han vandt i 2020 og 2022.

Danske Anders Antonsen har stadig mulighed for at vinde turneringen for første gang i karrieren.

Torsdag spillede han sig i kvartfinalen med en sejr på 21-13, 21-18 over inderen Lakshya Sen, der er nummer 19 i verden.