Der var smil på alle læber i Laudrup-klanen lørdag.

Her var der nemlig barnedåb i Enghave Kirke i København, hvor Rebecca Svejborg-Laudrup og hendes mand, Frederik Svejborg-Laudrup, havde inviteret familie og venner forbi til dåb af deres datter, Ellen.

Rebecca-Svejborg-Laudrup havde selvfølgelig den nærmeste familie, bestående af forældrene Michael og Siw Laudrup og brødrene – de tidligere professionelle fodboldspillere – Mads Laudrup og Andreas Laudrup, med i kirken.

Det viser hun frem på Instagram.

Datterens fulde navn bliver Ellen Elisabeth Svejborg-Laudrup, skriver Rebecca Svejborg-Laudrup til en række billeder af familien, hvor det også bliver vist frem, at Andreas Laudrup er blevet Ellens gudfar.

At datteren skulle få navnet Ellen lørdag i Enghave Kirke, er dog ingen overraskelse.

Datteren blev født 3. maj – klokken 9.18 for at være helt præcis – og allerede dagen efter afslørede Rebecca Laudrup den glædelige nyhed på Instagram sammen med datterens fulde navn.

Rebecca og Frederik Svejborg-Laudrup fik med Ellen deres første barn, men det var ikke første gang, Michael og Siw Laudrup blev bedsteforældre.

Andreas Laudrup, der er den mellemste af de tre søskende (Mads er den ældste), har to børn med hustruen Pauline Nordahl Laudrup - sønnen Maximilian og datteren Flora.