Julen 2017 blev ikke lige, som Lolo Jones havde håbet.

Faktisk lige modsat.

Den amerikanske sportsstjerne fortæller ærligt på Instagram, at den søde højtid sikkert vil blive husket af alle de forkerte årsager.

»Det her var helt sikkert min værste jul nogensinde,« som Lolo Jones begynder sit opslag på Instagram:

»En fyr jeg plejede at tale med (jeg ved, at det er kompliceret – og jeg forstår det heller ikke helt selv) har givet mig blandede signaler, og det endte i en uoverensstemmelse, der efterlod mig i tårer juleaften.«

Lolo Jones, der er en af få atleter, der har været med ved både sommer- og vinter-OL skriver videre:

»Højtider er hårde ved singler og at få knust sit hjerte på en dag, hvor det burde være fyldt, gør mig i dårligt humør.«

Den 35-årige amerikanske atlet opfordrer folk til IKKE at invitere hende ud på dates.

»Jeg vil bare se en romantisk komedie og spise chokolade lige nu,« lyder det fra Lolo Jones, der trods alt ønsker alle en glædelig jul.

Lolo Jones er blevet amerikansk mester flere gange. Og hun har vundet guld to gange ved indendørs-VM på 60-meter-hæk-distancen, i 2008 og 2010.

Ved OL i 2008 var hun på forhånd favorit i 100-meter-hæk, men hun kom ikke ordentligt over næstsidste hæk, hvilket resulterede i en skuffende syvendeplads.

Ved OL i 2012 blev hun nummer fire i finalen og missede – igen – en medalje.

Lolo Jones efter at være blevet nummer syv ved OL i Beijing i 2008. of the U.S.
Lolo Jones efter at være blevet nummer syv ved OL i Beijing i 2008. of the U.S. Foto: GARY HERSHORN
Vis mere

Lolo Jones gør klar til vinter-OL i 2014.
Lolo Jones gør klar til vinter-OL i 2014. Foto: LUCAS JACKSON
Vis mere

Sideløbende begyndte hun i 2008 også at kaste sig over bobslæde-sporten, hvor hun blev så god, at hun var med på det amerikanske hold ved vinter-OL i 2014. Her blev hun nummer syv.

Hun er stadig med i opløbet om igen at komme med til OL i Pyeongchang næste år som en del af det amerikanske bobslæde-hold.

Lolo Jones er meget troende, og hun vakte opsigt, da hun i 2012 fortalte til HBO, at hun var jomfru - og at hun havde tænkt sig at blive ved med at være det til efter, at hun var blevet gift.

»Det er hårdere end at træne til at komme med til OL,« sagde hun dengang:

»Det er det hårdeste, jeg har gjort i mit liv, hårdere end at få mit eksamensbevis på college. Da jeg var 22 eller 24 år, var det sødt. Men som 29-årig (som Lolo Jones var i 2012, red.) er det ikke længere sødt. Man bliver dømt på grund af det. Og mange fyre ringer ikke tilbage, når de finder ud af det,« lød det dengang fra Lolo Jones, der endnu ikke er blevet gift.