Viborgs Palle Sørensen vil gerne købes fri og prøve en anden klub. »Men ingen vil betale. Jeg er i forbindelse med to klubber, men de vil ikke bruge penge på at købe mig ud af kontrakten med Viborg.""De vil vente til kontraktudløbet til sommer, hvor jeg bliver Bosman-spiller,« siger Palle Sørensen, 30 år i april. Han kan nu se frem til et halvt år i en klub, han ønsker sig væk fra.

»Det er spillets regler. Jeg kan nemt løse mine opgaver, og så håber jeg, at klubben også opfylder betingelserne. Jeg vil nødigt ud i noget bøvl med en bænkeplads, fordi jeg forlader klubben.

Jeg skal nok have en snak med træneren om det,« siger Palle Sørensen. Holdkammeraten Morten Poulsen er i samme situation med hensyn til kontrakten.

Søren Kusk er trænerens navn. Han overtog i efteråret efter den fyrede Kim Poulsen.

»Jeg vil bruge de 11, der danner det stærkeste hold. Så er det lige meget, om en af spillerne rejser til sommer,« siger Søren Kusk, der i går lagde sig i spidsen af Superligaen. I hvert fald med hensyn til trænings-start.

»Med de elendige forhold udendørs var vi tvunget til at køre til Ikast Stadome, men det passer os godt, for vi skal være med i et inde-stævne i Hamburg fredag og lørdag samt B.T. Cup søndag,« siger Søren Kusk.

Han råder over samme trup som i efteråret.

»Det ser fornuftigt ud. Jeg kan ikke se noget behov for nye spillere. Men får vi uheld med skader i spillerstaben, er det muligt, at vi får problemer,« siger Søren Kusk.