Jonas Borring og Kira Egsgaard Borring er separeret. Nu har hun fundet sammen med Jonas Borrings holdkammerat Christian Keller.
Jonas Borring og Kira Egsgaard Borring er separeret. Nu har hun fundet sammen med Jonas Borrings holdkammerat Christian Keller. Foto: Sisse Stroyer

Deltag i afstemningen nederst

Et drama i fodboldklubben Randers FC har fået Facebook til at koge over. BT kunne fredag afsløre, at Christian Keller har fundet sammen med holdkammeraten Jonas Borrings hustru. De to var separeret, men beskeden om det nye forhold har fået Jonas Borring til at sygemelde sig.

Nyheden om hustru-dramaet deler danskerne i to, og på Facebook diskuterer brugerne nu indædt, hvordan de uskrevne kærlighedsregler lyder. Flere mener, at Christian Keller har trådt langt over grænsen ved at finde sammen med sin holdkammerats ekskæreste.

»Virkelig skidt handling af Keller. Hvis han bare har skyggen af nosser og værdighed tilbage, skrider han fra RFC. Venskabet til Borring er jo røget allerede, og jeg håber han fryses ud af truppen. Har selv prøvet den slags, og ord kan ikke beskrive ens tanker,« skriver Sune Albrechtsen.

»For at kunne opretholde en god harmoni i truppen, ville det ideelle være at ophæve kontrakten med Keller. Han bryder nogle grove uskrevne regler ved dette. Taget hans alder i betragtning og hans korte kontrakt, ville det optimale være at ophæve med ham,« lyder det fra Martin Milton Nielsen.

BorringKira2

De udmeldinger er Troels Moesgaard enig i, og han synes også, at Kellers handling skal få konsekvenser.

»Det er virkelig dårlig stil af Keller. Han (og Kira) har helt sikkert ikke brugt hovederne da de besluttede sig for at "knalde" brikkerne sammen. Sådanne handlinger ødelægger alt der har med holdånd at gøre. Derfor skal klubben blande sig,« skriver han på Facebook.

Efter annonceringen af forholdet har Randers FC besluttet, at Christian Keller ikke længere skal være anfører for holdet, men Christian Keller har ingen planer om at forlade klubben.

BorringKira

Ifølge flere Facebook-brugere er der da heller ingen grund til, at gøre så stort et nummer ud af dramaet.

»Slap dog af... Der skal 2 til en tango, og ingen aner om deres forhold var gået i stykker i forvejen... Det er så nemt at dømme folk ud fra hvad man læser...« skriver Heidi W Rasmussen.

»Hold da op. At sætte begrænsninger på kærlighed.? At nogle mennesker ikke må elske hinanden, fordi hvad? Er det virkelig sådan, at vi ønsker verden skal se ud ? Fordi Keller bliver forelsket i en kvinde, som tilfældigvis har dannet par, med en mand som tilfældigvis spiller fodbold på samme hold for tiden. Hvorfor gør det ham til noget som helst andet end tro mod sine følelser?,« skriver Niels Madsen.

Heller ikke Birte Schmidt mener, at det er en sag, som Randers FC skal blande sig i.

sdhstrht

Superliga kamp FC Nordsjælland mod Randers FC. FCN og RFC. Rand

»Selvfølgelig ikke smart, men Jonas er jo separeret fra hende, og et er en arbejdsplads, et andet er privatliv. Det kan klubben ikke blande sig i,« skriver hun.

Jonas Borring har tidligere udtalt, at han nægter at spille kamp, så længe Christian Keller stadig er i klubben. Han blev separeret fra sin hustru Kira Egsgaard Borring, efter at hun i slutningen af 2015 fortalte ham, at hun ville skilles. Parret har to børn sammen.

Kunne du lide denne artikel, så skulle du tage at blive venner med os på Facebook. Der er meget mere af det gode at hente fra BT Sporten. Bliv ven med os her

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.