Det gibbede i mere end en hærfugl, da mestrene søndag stillede op til Superliga-kampen mod OB uden keeper Jakup Mikkelsen. Den færøske målmand er dog meldt klar til Herfølges første kamp i anden runde af UEFA Cup-kampen mod AEK Athen, og selv om John Faxe Jensen ikke kan råde over sine tre nyindkøb Thomas Christiansen, Peter Frank og Patrick Bengtsson, så kan han i det mindste spille med fuld trup til dagens kamp.

"We are the underdogs", med recepten som det undertippede hold skal Herfølge i aften forsøge at gentage succesen fra Stockholm, hvor AIK blev knoklet ud af deres svenske bukse.

"Det er klart at AEK må være favoritter, men nu har de ikke spillet en turneringskamp i flere uger, så vi kan håbe på, de kun spiller op til 95 procent af deres bedste, og hvis de er nede på kun 90, så har vi en chance," vurderer Faxe, der klart underspiller mestrenes chance.

AEK Athen blev sidste år sendt ud af UEFA Cup'en af AIK Stockholm, og AEK Athen er stadig en klasse under de jævnlig CL-deltagere Panathinaikos og Olympiakos.

"Selvfølgelig kan outsidere også vinde, men jeg ved ikke, hvordan mine spillere vil reagere på publikum hernede, hvor det kan flyve rundt med mønter og vandflasker.

Selvfølgelig har de prøvet at spille over for et stort publikum i Glasgow, men det kan slet ikke sammenlignes med det inferno, man oplever hernede," siger Johan Faxe Jensen.

Faxe stiller traditionen tro med fuldstændig lukkede kort omkring holdopstillingen, men det må betegnes som overraskende, hvis han vælger sig selv og den anden tilbagevendende veteran Torben Christiansen til at starte inde.

TvDanmark 1 kl. 19.00