Dressurrytter Andreas Helgstrand følte ikke, han og Don Schufro fik point efter fortjeneste i et flot comeback i dressurfinalen.

Don Schufro og Andreas Helgstrand fik taget revanche ved tirsdagens finale i dressurridning og tog et pænt hop fremad i tabellen fra en startplacering som nummer 14. Den fine præstation i Grand Prix Kür var dog ikke nok til at rette på den skuffende førstedag i Grand Prix Special, og den danske duo ender uden for medaljeskamlen.

Til tonerne af blandt andet Led Zeppelin-nummeret "Stairway to Heaven" blev fejlene denne gang holdt nede på et absolut minimum, og scoren kom op på 72,550 procentpoint. Det var dog ikke nok til at tage de sidste skridt til det himmerige, der udløser OL-metal. Andreas Helgstrand følte sig hårdt dømt efter finalen.

- Normalt får jeg 77 procent for sådan en præstation ved et World Cup-stævne. 72 er under niveau, men det er altså umuligt at få et bedre resultat, når man starter blandt de første, sagde Andreas Helgstrand til DR Sporten.

Den anden dansker i konkurrencen, prinsesse Nathalie Zu Sayn-Wittgenstein, skuffede i Grand Prix Kür med en ujævn præstation på Digby, og hun ligger til at slutte på finalens sidsteplads som nummer 15.

/ritzau/
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.