Svenskeren Hans Eklund tiltræder 1. januar 2008 som cheftræner for Viborg i SAS Ligaen. Kontrakten løber til sommeren 2010.

Svenskeren Hans Eklund tiltræder 1. januar 2008 som cheftræner for Viborg i SAS Ligaen på en kontrakt, der løber frem til sommeren 2010.

- Vi er utrolig glade for, at det er lykkedes os at hente 'Hasse' til Viborg FF. Han havde en stor stjerne i Viborg som spiller, og går vi vores research igennem hos de spillere, trænere og ledere, som har arbejdet i det samme miljø som Hasse i Helsingborg, så står vi tilbage med et regnestykke, som kun kan blive et plus for Viborg FF.

Vi er overbevist om, at vi har fundet et trænertalent, som har en stor fremtid foran sig, og som på alle måder matcher, det vi gerne vil med fodbolden i Viborg, siger Viborg-direktør Morten Jensen til klubbens hjemmeside.

Hans Eklund, der scorede sejrsmålet for Viborg i pokalfinalen mod AaB i 2000, er i øjeblikket assistenttræner hos Helsingborg, hvor han fungerer under Stuart Baxter.

Hans Eklund afløser Jan Østergaard og Stephen Lowe, der har vikarieret på trænerposten, siden Anders Linderoth blev fyret for godt to uger siden.