De er tvillinger. De er gravide – på samme tid.

'Det er utroligt, hvor identiske vores graviditeter har været, lige fra lyster til symptomer,' lyder det fra den ene af dem, Brie Bella.

Hun og søsteren Nikki Bella venter begge barn, og det har de valgt at stille til skue for hele verden i... ja, decideret afklædt udgave.

Det gør de i to ens opslag på Instagram. Se bare her:

Brie og Nikki Bella har i forvejen fulgt de samme fodspor gennem deres liv, hvor de i mange år har været kendte wrestlere i USA. De stoppede desuden begge deres karriere sidste år. Og de er begge på vej i wrestlingens Hall of Fame. Nu venter altså så en familieforøgelse for begge.

'At få lov til at gå igennem det her med min tvillingesøster? Jeg vil sige, at jeg er en heldig kvinde, for min timing i forhold til at blive mor var guddommelig,' skriver Nikki Bella.

Som søsteren Brie Bella supplerer: 'Jeg kan ikke vente på at møde hendes lille dreng, og jeg kan ikke vente med at se, hvad vi får.'

Den eneste, der ikke er helt identisk er tidspunktet for fødslerne. Her skal Nikki Bella føde om fire uger, mens Brie Bella efter planen først skal nedkomme sidst i september – hun har i øvrigt i forvejen en treårig datter. Her er et par billeder mere af de gravide tvillinger: