Lyt til artiklen

Babylykken er ikke til at tage fejl af.

Til december bliver TV 2-værten Stine Bjerre Mortensen mor for første gang til en lille dreng.

I et stort interview med magasinet 'Gravid' fortæller Stine Bjerre Mortensen, at hun og ægtemanden, håndboldspilleren Casper U. Mortensen, faktisk allerede nu har haft flere snakke om, at deres kommende søn ikke skal være en 'Instagram-baby'.

»Han har jo ikke noget valg, så jeg har en forpligtelse til at passe på ham. Jeg ved jo godt, hvordan det fungerer – hvis jeg lægger et billede af, at jeg er gravid på Instagram, så ligger det på formiddagsbladene i løbet af 30 sekunder. Det vil jeg gerne skåne ham for,« siger Stine Bjerre Mortensen.

Da Casper Mortensen fortalte, at parret skulle af sted til Barcelona, var Stine Bjerre lettet.
Da Casper Mortensen fortalte, at parret skulle af sted til Barcelona, var Stine Bjerre lettet. Foto: Byrd / Kent Rasmussen
Vis mere

Den erfarne TV 2-vært elsker dog at se billeder af sine veninders børn på Instagram, fortæller hun videre i interviewet.

Men hun ved også godt, at der ingen garanti er for, at hendes søn vil mene, det er fedt, at internettet lever evigt med billeder af ham som baby – når han bliver teenager.

I interviewet med magasinet 'Gravid' forklarer hun, at hun med tiden har affundet sig med, at danskere har holdninger til hendes udseende, krop eller personlighed.

Stine Bjerre har 45.000 følgere på sin Instagram.