Kevin Magnussen er godt træt efter otte timer i Renault-raceren, men han er tilfreds med sin testdebut.

Barcelona: 111 omgange og en dag stort set blottet for tekniske problemer. Kevin Magnussen kan kun være tilfreds med sin første dag bag rattet for Formel 1-teamet Renault, hvor han onsdag testede bilen i Barcelona.

Den danske racerkører slap for alt det besvær, der ramte teamkammeraten Jolyon Palmer mandag og tirsdag, og Magnussen sætter særligt pris på de mange tilbagelagte kilometer, fordi han ikke har kørt løb i et år.

- Det har været sindssygt fedt at sidde i en bil igen og få kørt en masse omgange. Jeg er glad for, at bilen holdt næsten hele dagen, så vi kunne køre så meget.

- Det var vigtigt for holdet, men specielt for mig, der har været ude så længe, siger Magnussen.

Først i den sidste time hakkede det lidt for Renault-bilen, som to gange stoppede på banen, men Magnussen forklarer, at der var tale om såkaldte sikkerhedsstop, fordi han havde en mistanke om, at der var noget galt.

Efter undersøgelser viste bilen sig dog at være i fin stand, og den danske Renault-debutant sneg sig tilbage på banen, selv om der kun var et par minutter tilbage af de otte timer, holdene havde til rådighed.

- Vi skal jo køre så meget som muligt, så der var ikke nogen, der skulle overtales. Det var alle på holdet enige om, siger Magnussen.

Han erkender at være godt brugt efter otte timers hårdt arbejde, der sætter sig sine spor, specielt når man ikke har siddet i en bil længe.

- Jeg er færdig, men jeg havde egentlig troet, det havde været endnu værre. Jeg har blå mærker over det hele, for jeg er ikke så hårdfør mere, som jeg var for 11 måneder siden.

- Jeg skal lige i gang igen og have lidt hård hud på skuldrene og de steder, hvor sæderne gnaver lidt, lyder det fra Kevin Magnussen.

Torsdag klokken 9 kører han sin anden testsession for Renault.

/ritzau/