GOG - Randers 22-21 (8-13)
»Lad nu være med at spørge mig om Sune og landsholdet,« griner landstræner Jan Pytlick, efter en helt forrygende indsats af GOG-keeperen Gitte Sunesen.

Faktisk stod hun lige til en plads på landsholdet.

Det var den »gamle« Gitte Sunesen, der totalt stjal billedet fra alle GOGs landsholdsspillere i den såkaldte topkamp mod Randers HK.

Nu er Pytlick godt dækket ind på den plads, men fortsætter Sunesen de takter, vil et comeback langt fra være utænkeligt.

»Jeg vil da ikke være afvisende, hvis jeg bliver spurgt igen. På den anden side har jeg mere end svært ved at få hverdagen til at hænge sammen, når Keld (gemalen Keld Nielsen, GOG, red.) også har nok at se til.

Så lige nu ved jeg slet ikke, hvordan det hele kommer til at se ud til næste sæson. Men nu har jeg heller ikke hørt noget fra GOG endnu, så måske ønsker de ikke at forlænge kontrakten,« siger Gitte Sunesen.

Hun behøver dog næppe være nervøs for at GOG skulle gå med slige planer.

Gitte Sunesen kom på banen kort før pausen i stedet for Mette Iversen og stod en forrygende 2. halvleg. Udskiftningen var med til at sætte GOG i gang, men det holdt hårdt, før sejren var hjemme.

Først 90 sekunder før tid scorede landsholdsspilleren Rikke Hørlykke det afgørende mål til endnu en tæt gevinst til GOG.

Forleden mod Horsens udviklede kampen sig på samme måde, så de 1100 tilskuere i Gudmehallerne var advaret på forhånd.

De var dog ikke advaret om, at spillerne var i stand til at brænde så mange oplagte chancer.

Landsholdsspillerne Rikke Hørlykke og Ditte Andersen virkede i hvert fald som om, de allerede havde tankerne på EM.

»Jeg er helt sikker på, at vore landsholdsspillerne var påvirket af det forestående EM. Det var tydeligt at se over hele linien, men derfor er det da skidt at brænde så meget,« konstaterer Gitte Sunesen.

GOG-træner Søren Haagen måtte sidde et øjeblik efter den hektiske afslutning.

»Nej, jeg kan altså snart ikke klare mere. Uha, hvor var det spændende, men heldigvis viste pigerne høj moral og vilje i den afgørende fase. Vi tog helt sikkert et skridt i den rigtige retning,« understreger Søren Haagen.

For Randers var det selvfølgelig en sur afslutning, eftersom holdet stort set havde ført gennem hele kampen.

Holdet var på forhånd handicappet af at måtte undvære den franske landsholdsspiller Stephanie Moreau, der er med det franske landshold i EM-træningslejr.

I stedet kunne træner Morten Arvidsson glæde sig over flot spil af Lene Tønnesen og keeper Christine Lindemann.