Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Israel-Premier Tech har kort før holdpræsentationen til Tour de France i Tivoli måtte lave en udskiftning på holdet.

Holdets eneste israeler, Omer Goldstein, er blevet kategoriseret som nærkontakt til en coronasmittet. Derfor misser han Touren.

Det oplyser Israel-Premier Tech, som har Jakob Fuglsang i sin Tour-trup, på Twitter.

Som om det ikke var nok, så må holdet måske også undvære den sydafrikanske veteran Daryl Impey. Israel-Premier Tech oplyser, at Impey også er nærkontakt, men holdet afventer, om han stadig kan deltage i Touren.

Foto: GIAN EHRENZELLER
Vis mere

Israel-Premier Tech oplyser, at Impey tidligere på ugen blev kategoriseret som nærkontakt og derfor ikke er en del af holdets »coronaboble«. Impey vil derfor heller ikke være med, når Tour-holdene præsenteres onsdag aften.

Der vil blive taget en beslutning torsdag morgen angående Daryl Impeys deltagelse, lyder det.

Omer Goldstein erstattes af canadiske Guillaume Boivin.

»Det gør virkelig ondt at måtte opgive Tour de France, som jeg har arbejdet så hårdt for og forventede at gøre det godt ved. Det er faktisk forfærdeligt,« siger den 25-årige israeler på sit holds hjemmeside.

»Men jeg forstår godt holdets beslutning om ikke at tage chancer og sætte mine holdkammeraters helbred i fare. Jeg ønsker mine holdkammerater det bedste de næste tre uger.«

Ud over Omer Goldstein må Israel-Premier Tech også undvære øverste holdets sportslige leder Rik Verbrugghe, som blev testet positiv for coronavirus, da han skulle rejse til København.

/ritzau/

Andre læser også