Hvis det ikke lykkedes at gennemføre salget af Peter Madsen til Wolfsburg, er der kun én spiller i Brøndby-truppen, der egenhændigt kan skaffe sorte tal på bundlinien, nemlig teenageren Thomas Kahlenberg.

»Han har alderen med sig og var klubbens mest i øjnefaldende spiller i efteråret,« siger FIFA-agent Per Steffensen, der har et indgående kendskab til truppen på Vestegnen, eftersom han har stået bag fire af de seneste klubskifter med spillere fra Brøndby: Kenneth Rasmussen, Allan Ravn, Mikkel Jensen og Thomas Lindrup.

»Det er utroligt svært at få 15 millioner kroner for en spiller på det nuværende transfermarked, men det kunne lade sig gøre med Kahlenberg, hvis han formår at holde niveauet i foråret,« siger Per Steffensen, som der ud over peger på navne som Mattias Jonson, Kaspar Dalgas og Allan Olesen som mulige salgsobjekter.

Thomas Kahlenberg lyder oprigtigt overrasket over, at FIFA-agent Per Steffensen udnævner ham til Brøndbys mest indbringende salgsobjekt. Den kortklippede midtbanespiller vurderes til 15 millioner kroner.

»Det lyder lidt overdrevet, hvis jeg skulle være lige så meget værd som Peter Madsen. Han var en etableret profil herhjemme, mens jeg kun har en god halvsæson bag mig,« siger Kahlenberg, der runder de 20 på næste onsdag.

»Men det er selvfølgelig kun positivt, at blive vurderet til så høj en værdi,« erkender Brøndby-spilleren, der tog alle med storm i efteråret, der fik ledelsen til at reagere.

Hans beskedne lærlingekontrakt, der løb i endnu to år, blev udskiftet med en ny, der gælder frem til 1. januar 2007.

»Fire år er lang tid, men jeg er glad for være i klubben og så fik jeg selvfølgelig også en lønforhøjelse i forbindelse med forlængelsen,« fortæller Thomas Kahlenberg, der er agent-fri og benyttede sig af Spillerforeningens hjælp, da den nye kontrakt blev forhandlet på plads:

»Jeg tænker ikke meget på udlandet, men jeg er da godt klar over, at der ofte er spilleragenter på Brøndby Stadion.

Når der kommer et tilbud, vil jeg selvfølgelig kigge på det, men her og nu har jeg det rigtig godt med at være i Brøndby og være tæt på min familie og kæresten.«