I tre måneder bed FIFeren Rasmus Haagensen smerterne i sig. I en håndboldkamp i marts faldt han så uheldigt, at han rullede over sin højre hånd, men han mente ikke, et sygebesøg var nødvendigt.

»Det gjorde enormt ondt, men jeg valgte altså at spille videre,« fortæller Rasmus Haagensen, hvis sæson måske aldrig kommer i gang.

Han fik første gjort noget ved skaden, da han var i det nordjyske for at besøge forældrene. Han blev behandlet på skadestuen på Aalborg Sygehus. Det viste sige, at en knogle i højre hånd var brækket.

»Herefter fik jeg sat gips på helt op skulderen, og det gik jeg med i seks uger. For et par dage siden blev jeg så undersøgt på Rigshospitalet, og det var ikke opløftende. Der var nemlig ikke sket nogen forbedringer, og nu er hånden lagt i noget letvægtsgips i 14 dage. Hvis det ikke giver nogen bedring, er der kun operation tilbage. Den megen gips har desværre fikseret min albue, og samtidig er min arm meget tynd,« siger Rasmus Haagensen.

Midt i det hele kan han dog glæde sig over, at han ikke havde fået afsluttet sine studier her i sommer, hvis han havde valgt at blive undersøgt i marts.

»Sæsonen hænger i en meget tynd tråd. I bedste fald bliver jeg klar efter jul, mens jeg i værste fald ikke kommer i gang. Jeg er imidlertid parat til selv at betale en operation på et privathospital,« siger FIFeren.

Haagensens skade er en streg i regningen for FIF-træner Mik Hagenbo, der dog kan glæde sig over tilgangen af Morten Fisker fra Bjerringbro, grønlænderen Hans Peter Motzfeldt, Peder Christensen, Skjern, og Anders Rasmussen fra Amager HK.