I tre måneder bed FIFeren Rasmus Haagensen smerterne i sig. I en håndboldkamp i marts faldt han så uheldigt, at han rullede over sin højre hånd, men han mente ikke, et sygebesøg var nødvendigt.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>»Det gjorde enormt ondt, men jeg valgte altså at spille videre,« fortæller Rasmus Haagensen, hvis sæson måske aldrig kommer i gang.

Han fik første gjort noget ved skaden, da han var i det nordjyske for at besøge forældrene. Han blev behandlet på skadestuen på Aalborg Sygehus. Det viste sige, at en knogle i højre hånd var brækket.

»Herefter fik jeg sat gips på helt op skulderen, og det gik jeg med i seks uger. For et par dage siden blev jeg så undersøgt på Rigshospitalet, og det var ikke opløftende. Der var nemlig ikke sket nogen forbedringer, og nu er hånden lagt i noget letvægtsgips i 14 dage. Hvis det ikke giver nogen bedring, er der kun operation tilbage. Den megen gips har desværre fikseret min albue, og samtidig er min arm meget tynd,« siger Rasmus Haagensen.

Midt i det hele kan han dog glæde sig over, at han ikke havde fået afsluttet sine studier her i sommer, hvis han havde valgt at blive undersøgt i marts.

»Sæsonen hænger i en meget tynd tråd. I bedste fald bliver jeg klar efter jul, mens jeg i værste fald ikke kommer i gang. Jeg er imidlertid parat til selv at betale en operation på et privathospital,« siger FIFeren.

Haagensens skade er en streg i regningen for FIF-træner Mik Hagenbo, der dog kan glæde sig over tilgangen af Morten Fisker fra Bjerringbro, grønlænderen Hans Peter Motzfeldt, Peder Christensen, Skjern, og Anders Rasmussen fra Amager HK.