FCK Håndbold har hentet endnu en forstærkning til næste sæson. Simon Rieck, der efter en langvarig skulderskade netop er kommet tilbage på GOG´s hold, siger farvel til det sydfynske og god dag til hovedstaden.

FCK Håndbold kan naturligvis ikke bekræfte købet, da klubben først skal give Fondsbørsen besked.

Simon Rieck, der har gjort karriere både på U- og Y-landsholdet, dækker pladserne som playmaker og venstre back.

Han er den tredje nye danske spiller, som FCK Håndbold har sikret sig til klubbens TDC-ligahold til næste sæson. Tidligere har landsholdsmålmand Peter Nørklit fra spanske Altea og U-landsholdsspilleren Daniel Svensson fra Ajax-Farum skrevet under på kontrakter med Ajax-Farum.

Fra Spanien til oprykker

Også det nye ligahold for kvinderne, Sønderjyske HK, er i gang med at forstærke sig.

Fra Spanien kommer den tidligere Brabrand- og Randers-fløjspiller Anne Jensen hjem til det sønderjyske. Anne Jensen har i denne sæson spillet for Vicar Goya Almeria.

Fra Kolding IF skifter stregspiller Jannie Kristensen de 50 km sydpå til oprykkeren. Jannie Kristensen har efter Pernille Hansens skifte til Kolding haft svært ved at få forfærdelig meget spilletid.

Den nye træner, Benny Brandt, tager også stortalentet Stine Svangård med fra Horsens, hvor den 18-årige har været topscorer på ynglingeholdet og trænet med ligaholdet.

Til gengæld har anføreren Mette Mathiesen, der tidligere har spillet i Virum, Frankfurt/Oder og Kolding IF, endnu ikke skrevet ny kontrakt.