Fodbold-fans fra FC København og Næstved røg i totterne på hinanden lige inden halvlegen i pokalkampen mellem de to hold lørdag eftermiddag.

Efter ca. et kvarters tid med provokationer mellem FC Københavns fans og Næstved-fans og kontrollører på den anden side af hegnet, brød helvede pludselig løs.

- Et romerlys kom flyvende fra FCK siden og over på Næstved delen af tribunen og ramte en kontrollør på skulderen. Og pludselig så skubbede FCK-fansene til og fik væltet hegnet, fortæller B.T.s sportsjournalist, som er til steder på Næstved Stadion, Søren Sorgenfri, til bt.dk.

Det virkede som om, at FCK-fansene havde set sig specielt gale på en enkelt Næstved fan, som de målrettet gik efter at få fat i, så snart hegnet var brudt.

Efter kort tid med spark og slag mellem de to holds tilskuere og Næstveds kontrollører, nåede politiet ind på tribunen.

- Straks politiet kom med kniblerne, så forsøgte FCKs fans at løbe tilbage til deres egen afdeling og gemme sig i mængden, fortæller Søren Sorgenfri.

En fan blev anholdt på baggrund af balladen. Tidligere på dagen var yderligere tre FCK-fans anholdt efter diverse optøjer.