Superliga-klubben FC Midtjylland valgte onsdag at fyre cheftræner, Troels Bech. Der er endnu ikke fundet en afløser til jobbet.

I en pressemeddelelse skriver klubben:

-         Vi har taget konsekvensen af et resultatmæssigt utilfredsstillende efterår og i dag afbrudt samarbejdet med Troels Bech, siger FC Midtjyllands sportsdirektør Jens Ørgaard, og uddyber baggrunden for dagens afskedigelse af Troels Bech halvandet år før kontraktudløb:

-         FC Midtjyllands sportslige ambitioner er langt fra opfyldt i år - hverken i foråret eller i indeværende efterår, hvor et udbytte på 5 point ud af 24 mulige i de seneste 8 kampe er klart utilfredsstillende.

-         Manglende udvikling af spillertruppen og dermed også manglende udbytte af vore spillerindkøb er blandt årsagerne til de manglende resultater. Vi skal være bedre til udnyttelsen af de mandskabsmæssige ressourcer.

Jens Ørgaard oplyser, at klubben endnu ikke har en ny træner til at overtage efter Troels Bech, men understreger samtidig, at der arbejdes intenst på, at cheftrænerposten er besat når forberedelserne til forårssæsonen starter i januar.

Chefhvervet i forbindelse med søndagens kamp mod Frem overlades til assistenttræner Jørn Aas, der altså skal lede ulvene i den historiske sidste kamp på Ikast Stadion.