Hun kom i modvind, da der i december begyndte at florere billeder, hvor hun gik hånd i hånd med den gifte NBA-spiller Malik Beasley.

Men Larsa Pippen mener ikke, hun har gjort noget forkert. For den 46-årige 'Real Housewives'-personlighed fortæller i et interview med 'Hollywood Unlocked', at hun ikke har ødelagt noget.

»Vi havde talt om det. Det var ikke en hemmelighed. Jeg kender mange mennesker, der er gift og spændende. Den rolle har jeg spillet. Jeg har det sådan, at hvis du ikke er lusket, og du fortæller mig, hvad der foregår, så tror jeg på dig,« fortæller Larsa Pippen.

Inden hun tog på den første date med Malik Beasley, havde han flirtet heftigt med hende på Instagram, og Larsa Pippen, der tidligere har været git med Chicago Bulls-legenden Scottie Pippen forklarer, at hun undersøgte sin nye flamme for at se, hvad status var med hans kone, Montana Yao, som han nu er separeret fra.

Malik Beasley.
Malik Beasley. Foto: Kevin Jairaj
Vis mere

»Jeg googlede dem, inden jeg mødte ham. De var ikke sammen. De havde problemer. Det havde ikke noget med mig at gøre, så det tænkte jeg slet ikke over. Hvis du bare brugte et minut på at google deres situation, ville du kunne se, det ikke spillede, før jeg kom ind i billedet,« forklarer hun.

Da billederne af hende og Malik Beasley i første omgang begyndte at blive delt, fik det stor opmærksomhed, og mange langede ud efter Larsa Pippen. Dengang valgte hun ikke at sige noget. Det var unødvendigt at 'tage nogle slag på grund af en fyr, hun lige var begyndt at tale med'. Derfor holdt tv-stjernen sig væk fra rampelyset i den periode.

Larsa Pippen har fire børn med Scottie Pippen, som hun var gift med fra 1997 til 2018. Malik Beasley blev gift med Montana Yao i marts 2019, men det ægteskab er nu slut, og Yao fortalte i midten af december 2020, at hun og sønnen nu skulle finde et nyt sted at bo.

'Vi fik at vide, at vi skulle forlade vores families hjem for 10 dage siden, og jeg er – ligesom alle jer – ret forvirret. Hverken privat eller offentligt er der blevet kommenteret på situationen, og der har heller ikke været en undskyldning,' skrev hun i midten af december.