Velkommen til BT sportens liveblog torsdag, hvor sne og kulde sætter sit præg på landskabet, men hvor der fortsat er gang i sportens verden. Få de bedste, vigtigste og skæveste nyheder her dagen igennem.

22:01 - HÅNDBOLD: Sikker dansk Golden League-sejr

Det endte med en dansk 31-26-sejr over Qatar i den første Godlen League-kamp i franske Rouen. Sejren blev især grundlagt på en stærk dansk anden halvleg, hvor det især var reserverne, der funklede.

21:49 - HÅNDBOLD: B-kæden knækker Qatar

Den danske landstræner, Gudmundur Gudmundsson, har valgt at lade b-kæden spille det meste af anden halvleg af Golden League-kampen mod Qatar. Og det har vist sig at være en god idé. Danmark har fået styr på modstanderen og fører nu med 27-23.

21:35 - HÅNDBOLD: Fortsat smal dansk føring i Rouen

Danmark holder stadig fast i en lille føring over Qatar ved Golden League-kampen i franske Rouen. Der er spillet 11 minutter af anden halvleg, og danskerne fører 20-18.

20:56 - HÅNDBOLD: Mikkel Hansen & co. kan ikke løbe fra Qatar
Det danske herrelandshold spiller lige åbningskamp ved Golden League-stævnet i franske Rouen mod Qatar. Der er spillet 23 minutter, og Mikkel Hansen har netop bragt Danmark på 12-11. Danmark har haft store defensive kvaler - og René Toft Hansens fravær er tydeligt.

20:01 - FODBOLD: Platini opgiver at blive FIFA-præsident

Den skandaleramte Michel Platini annoncerede ifølge AP torsdag aften, at han ikke længere er en af kandidaterne til at overtage ligeledes skandaleramte Sepp Blatters sæde som præsident for det internationale fodboldforbund, FIFA. LÆS MERE HER.

19:04 - FODBOLD: Swansea forlænger med midlertidig træner

Den walisiske Premier League-klub Swansea har stået uden cheftræner, siden Garry Monk blev fyret for en måned siden. I mellemtiden har klublegenden Alan Curtis med vis succes overtaget styringen af holdet. Og nu har Swansea valgt at forlænge samarbejdet med Curtis, så han nu står i spidsen for Laudrups tidligere hold frem til sommer - hvorefter en permanent træner efter planen overtager det varme sæde.

18:54 - FODBOLD: Watford-stjerne - 'svært at sige nej til United'

Den nigerianske angriber Odion Ighalo har været i forrygende form for sin klub, Watford, i det seneste års tid. Og det har selvfølgelig tiltrukket en del interesse fra andre klubber - heriblandt angiveligt Manchester United. Selv om han ikke har planer om at skifte til januar, indrømmer Ighalo, at det vil blive svært at sige nej til drømmeklubben. »Jeg tror ikke, at jeg skifter, men jeg er ikke sikker på, at jeg kan sige nej, hvis United ringer,« siger den nigerianske landsholdsspiller til The Sun.

17:54 - FODBOLD: Laudrup og Del Piero til Mallorca?

Michael Laudrup bliver kraftigt sat i forbindelse med et comeback til den spanske Segunda Division-klub RCD Mallorca, og måske bliver den elegante dansker ikke det eneste velklingende navn på den spanske ferieø. Ifølge Marca er selveste Alessandro Del Piero udset til rollen som sportsdirektør i den satsende klub.

16:49 - DART: Dansker klar til VM-semifinalen i dart

Danske Ann-Louise Peters imponerede dybt, da hun torsdag eftermiddag skød sig i semifinalen ved VM i dart efter en 2-1-sejr over englænderen Zoe Jones. Og hun lukkede kampen med maner. Først en runde i 140 og dernæst én i 160.

16:23 - FODBOLD: Benitez troede, at fyringsforsider blot var mediespekulationer

Rafa Benitez havde angiveligt slet ikke set sin fyring fra jobbet som Real Madrid-træner komme. Han troede, at avis-forsiderne om fyringen var rene spekulationer. Det skriver spanske Marca. Heller ikke da afløseren, Zinedine Zidane, var på Bernabeu for at færdiggøre detaljer i sin kontrakt, fattede Benitez mistanke om sin snarlige exit i kongeklubben.

14.57 - FODBOLD: Kenneth Emil stopper i AaB

AaB-spilleren Kenneth Emil Petersen har netop meldt ud, at han til sommer stopper i AaB, når hans kontrakt løber ud. Det er lysten til at prøve noget nyt, der har fået forsvarsspilleren til at stoppe i AaB.

14.42 - ATLETIK: Udelukkes på livstid

Det internationale atletikforbund IAAF har valgt at udelukke en træner og to ledere på livstid i en sag om systematisk doping i russisk atletik. Således er den tidligere præsident for det russiske atletikforbund Valentin Balakhnichev udelukket. Det samme gælder den forhenværende landstræner Aleksey Melnikov samt lederen Papa Massata Diack. Læs mere her.

14. 38 - BADMINTON: Dansk stjerne med hurtige fødder

Viktor Axelsen hører til blandt verdens bedste badminton-spillere. Og den status kommer ikke ud af ingenting. Det viser Viktor Axelsen i denne video på Facebook, hvor han viser, at man skal have særdeles hurtige fødder for at følge med.

14.26 - FODBOLD: Laudrup i overraskende comeback?

Det spanske medie Mallorca Esports mener at vide, at Michael Laudrup er i spil til et overraskende comeback i Mallorca. Læs meget mere om den historie her.

14.01 - FODBOLD: Talent vender hjem til United

Adnan Januzaj blev ikke en stor succes i Dortmund, hvor han blev udlejet til fra Manchester United i sommer. Den manglende succes betyder nu, at Adnan Januzajs aftale med tyskerne er blevet ophævet, og han vender derfor hjem til England og Manchester United.

13.44 - TENNIS: Derfor er Wozniacki så skarp

Det kører for Caroline Wozniacki, der er i semifinalen i en WTA-turnering i New Zealand. Her er hemmeligheden bag danskerens succes. Læs med.

13.02 - FODBOLD: Hareide og Danmark mod Skotland

29. marts får Danmarks nye landstræner i fodbold, Åge Hareide, en af sine første opgaver, når holdet møder Skotland på udebane i Glasgow i en træningskamp. Den norske træner får dog sin debut et par dage før, hvor DBU arbejder på at finde endnu en modstander til landsholdet.

»Åge Hareide skal naturligvis bruge kampene til at se spillerne an og teste forskellige konstellationer, så han har det hold klar, der skal spille Danmark til VM, når kvalifikationen starter til september. Så vi går et spændende forår i møde,« siger Kim Hallberg, der er elitechef hos DBU.

Læs mere her.

12.42 - FORMEL 1: Flere kvinder i Formel 1

Den tidligere testkører i Formel 1, Susie Wolff, som efter seneste sæson opgav håbet om en Formel 1-karriere, har gjort det til sin mission at få flere kvinder i Formel 1. Et nyt projekt med Susie Wolff i spidsen skal åbne døre og guide kvindelige talenter hele vejen til Formel 1. Om ikke andet kan Susie Wolff starte hos sin mand, Mercedes-bossen Toto Wolff, der har magten til at lukke et talent ind i varmen - hvis han ellers vil.

11.43 - FODBOLD: FCK-stjerne rygtes til tyske storklubber

Skal man tro mediet footballmadeinghana.com, så er FC Københavns Daniel Amartey på vej til enten Wolfsburg eller Schalke 04. Spillerens rådgiver Hasan Cetinkaya udtaler til samme medie udtaler, at Amartey meget vel kan skifte væk fra FCK i denne vinterpause.

11.14 - FODBOLD: AGF sælger svensker til AIK

Der er gang i AGF i dag. Klubben har netop offentliggjort, at den sælger den unge svensker Ahmed Yasin til AIK. Yasin havde efter kun et halvt år i AGF ytret ønske om at vende hjem til Sverige på grund af familiære omstændigheder.

»På grund af familiære årsager har Ahmed haft et stærkt ønske om at flytte tilbage til Sverige. Det har vi valgt at respektere, og jeg er glad for, at vi er nået frem til en fornuftig løsning for alle parter. På AGF's vegne vil jeg gerne takke Ahmed for indsatsen og ønske ham held og lykke med hans videre karriere,« siger AGF's sportschef Jens Andersson til klubbens hjemmeside.

10.58 - FODBOLD: Danmark på niveau med Iran på verdensrangliste

FIFAs nye verdensrangliste er netop kommet ud, og her er Danmark nummer 42 lige foran Iran. Omvendt er Danmark lavere placeret end eksempelvis Cape Verde (39), Costa Rica (37) og Island (36). Ranglisten toppes af Belgien. Se hele listen her.

Danmarks damelandshold er nummer 15 på deres rangliste.

10.43 - FODBOLD: AaB forlænger med 'Paddy'

AaB har forlænget kontrakten med den alsidige spiller Patrick 'Paddy' Kristensen. Spilleren, der nu er 28 år, har været en del af førsteholdet, siden han debuterede som 18-årig. Og Patrick Kristensen har underskrevet en ny kontrakt frem til juni måned 2018.

»AaB er min klub, og der jeg hører til. Vi har gang i et spændende projekt både på og uden for banen, og vores attraktive spillestil er også noget, der passer mig godt,« siger Patrick Kristensen til klubbens hjemmeside.

I går forlængede AaB aftalen med Rasmus Würtz.

10.22 - FORMEL 1: Har Kevin Magnussen noget i ærmet?

For at blive i familien-Magnussen. Kevin Magnussen er på jobjagt, og han lagde et billede op af en flyvinge og teksten:

»Der er altid sollys bag skyerne. Opgiv aldrig drømmen.«

Hvad den småfilosofiske udmelding præcis dækker over, ved Kevin Magnussen bedst selv. Men mon ikke, at det har at gøre med fremtiden som racerkører.

I øvrigt har BTs Formel 1-kommentator Peter Nygaard skrevet en frisk klumme om Kevin Magnussen og hans muligheder i Formel 1.

10.01 - MOTORSPORT: Jan Magnussen sammen med Audi-stjerne

Jan Magnussen er så småt klar til sæsonens første opgave. Det bliver 24-timersløbet i Daytona, hvor han sammen med makkeren Antonio Garcia og en ny tredjekører skal forsvare sidste års sejr. Den nye mand i bilen er Mike Rockenfeller, der har vundet Le Mans og DTM med Audi.

»Mike er absolut en erfaren kører, som med en række sejre i nogle af verdens største løb forlængst har bevist sine evner. Ingen tvivl om, at vi bliver et godt hold, og jeg ser frem til at vinde løbet med ham og Antonio,« siger Jan Magnussen i en pressemeddelelse.

Hvis trioen vinder, følger der et særdeles lukrativt Rolex-ur med til sejren. Løbet køres 30-31 januar.

Jan Magnussen og teamkammerater i forbindelse med en test. (Pressefoto)

09.24  - TENNIS: Wozniacki stryger i semifinale

Caroline Wozniacki har netop vundet sin kvartfinale mod rumænske Dulgheru i to sæt med 6-1, 6-0. Det var en flot omgang tennis fra danskeren, der nu er klar til fredagens semifinale, hvor amerikaneren Sloane Stephens venter. Turneringen spilles i New Zealand.

Wozniacki har mødt amerikaneren fem gange og vundet dem alle. Alligevel tager hun ikke let på opgaven.

»I morgen er det en ny kamp og et nyt år, men Sloane er en stærk modstander,« lød det fra Wozniacki efter kampen.

09.15 - HÅNDBOLD: Nøddesbo på vej til KIF

Barcelona-spilleren Jesper Nøddesbo kan ende i KIF Kolding København, hvor der er interesse i den 35-årige stregspiller, som lige nu forbereder sig på den kommende EM-slutrunde i Polen. Læs mere her.

09.04 - TENNIS: Wozniacki vinder første sæt

Caroline Wozniacki har vundet første sæt i kvartfinalen i New Zealand 6-1 mod Dulgheru fra Rumænien.

Og det kører altså for danskeren, som allerede har brudt sin modstander i andet sæt. Det ligner en sikker semifinale.

08.55 - FORMEL 1: Verdensmesteren fylder år

Den tredobbelte verdensmester Lewis Hamilton fra England fejrer i dag sin 31 års fødselsdag. Det skal han nok få sat i scene med en kæmpe kendisfest, men foreløbig må Lewis Hamilton nøjes med sit tidligere team, McLaren, der lykønsker ham via Twitter.

08.46 - FODBOLD: AGF får talentspejder med det samme

Randers FC er blevet enig med AGF om at sende talentspejderen Peter 'PC' Christiansen til Aarhus med øjeblikkelig virkning. Det var ellers meningen, at PC, som han kaldes, først skulle skifte til sommer. Den hurtige transfer vækker glæde i AGF.

»Vi er glade for, at PC har fået mulighed for at starte hos os tidligere end forventet, og at vi dermed allerede nu får gavn af hans kompetencer, viden og netværk. Vores sportslige setup omkring Superliga-truppen er nu stort set på plads, og vi føler os godt rustet til at realisere de sportslige mål, vi har sat os,« siger sportschef Jens Andersson til AGF's hjemmeside. Læs mere her.

08.44 - TENNIS: Wozniacki flot fra start

Caroline Wozniacki er kommet stærkt i gang med sin kvartfinale i New Zealand. Her fører danskeren 3-0 i første sæt.

08.16 - TENNIS: Wozniackis mulige modstander fundet

Danske Caroline Wozniacki spiller lige om lidt sin kamp i kvartfinalen ved WTA-turneringen i New Zealand. Her møder Wozniacki rumænske Alexandra Dulgheru. Men vinder danskeren, venter amerikaneren Sloane Stephens i semifinalen.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.