Det var alt for i dag folkens. Om kort tid truer en ny dag, og når natten er ovre, er vi igen klar med liveopdateringer fra sportens verden. Herunder kan du få overblikket over, hvad der er sket i løbet af torsdagen.

23.00 FODBOLD: Valencia bliver sidste hold i semifinalen i Copa del Rey

Også Valencia formåede at leve op til favoritværdigheden i den spanske pokaleturnering, Copa del Rey. Ude slog de Las Palmas 0-1, og med en samlet scorer på 2-1 er de dermed som det fjerde og sidste hold klar til semifinalen. De øvrige hold er Barcelona, Celta Vigo og Sevilla.

22.46 FORMEL 1: Derfor er Renault og Magnussen et godt match

Kevin Magnussen er bemærkelsesværdigt tæt på at lande et sæde hos Formel 1-teamet Renault. Er der hold i nyheden, er det et rigtig godt match for både Magnussen og Renault. Det mener den tidligere danske racerkører John Nielsen, som i dag er Formel 1-kommentator for Viasat. Læs her hvorfor.

22.28 FODBOLD: Sevilla lever op til favoritværdigheden

Drømmen om et pokaltrofæ lever fortsat for Michael Krohn-Dehli og hans spanske klub Sevilla. Uden hjælp fra danskeren vandt de seneste to års Europa League-mestre 3-0 over upåagtede Mirandes  fra den næstbedste række og er dermed klar til semifinalen i den spanske pokalturnering Copa del Rey sammen med Barcelona og Celta Vigo. Læs kampreferatet her. Den fjerde semifinaledeltager findes om godt et kvarter, når Las Palmas og  Valencia har spillet sin kvartfinale færdig.

22.20 HÅNDBOLD: EM-finalen får alligevel dansk deltagelse

Mens der er landesorg herhjemme over de danske håndboldherrers fiasko ved EM, er der mindst to rød-hvide mænd, der kan glæde sig over, at Danmark ikke skal spille om medaljer. Det danske exit har nemlig banet vejen for, at dommerparret Mads Hansen og Martin Gjeding kan fløjte finalen i Krakow. De to har dømt Champions League-finaler for både mænd og kvinder, men fastslår overfor TV2, at søndagens opgave bliver karrierens største. Læs mere om den historie her.

22.06 HÅNDBOLD: Derfor blev håndbold-EM en total fiasko

Det var svært at begribe, at Danmark onsdag smed sejren og semifinalen væk mod Tyskland. Siden har alverdens håndboldkyndige ledt efter svar. Her er spillernes egne

21.33 FODBOLD: Anonym kilde afslører Blatters korruption

Den tidligere Fifa-præsident Sepp Blatters narrestreger og ulovligheder er godt på vej til at blive afsløret, og i sagen mod ham, har de schweiziske myndigheder fået hjælp af en hemmelig kilde. Læs mere om den sag her.

21.22 CYCLING: Tinkov og Basso i sadlen

Men vi andre går bananas over Kevin Magnussen og hans mulige Formel 1-comeback, er der andre, der hygger sig på nogle lidt langsomme køretøjer, end dem den danske racer forhåbentlig snart skal køre rundt i. Ejeren af Team Tinkov, Oleg Tinkov himself, var i dag på træningstur med sine ryttere og med sig havde han den gamle Bjarne Riis-yndling, Ivan Basso, der tilsyneladende er kommet sig efter sin kræftoperation. Se billedet af de to her:

20.55 FORMEL 1: Spændingen om Magnussens fremtid stiger

Det lader til, at der godt hold i nyheden om, at Kevin Magnussen fra næste sæson kører Formel 1 fro Renault. BT's formel 1-korrespondent, Peter Nygaard, mener, at det er 99 procent sikkert. Læs hans kommentar her.

Og BT's formel 1-reporter, Daniel Remar, er heller ikke i tvivl:

20.10 FODBOLD: FC Nordsjælland nyder godt af sin afrikanske forbindelse

Og der er mere nyt fra transfermarkedet. Denne gang er det FC Nordsjælland som har været på spil og nydt godt af sine nye afrikanske forbindelser:

19.51 FODBOLD: Zohore på vej til Cardiff

Der sker ting og sager i det her vintertransfervindue, og nu kan BT afsløre den næste store handel. Ifølge vores oplysninger rejser OB's Kenneth Zohore til i morgen til Cardiff for at gennemgå lægetjek. Læs mere om den sag her.

19.34 FODBOLD: Napoli sender Laudrup-yndling til bundhold

Jonathen De Guzman må gå rundt med en hed drøm om, at Michael Laudrup snart bliver cheftræner igen. Den danske elegantier købte ham både til Mallorca og til Swansea, da han var der. Men uden Laudrups vinger er det ikke gået hollænderen vel, og nu har hans klub Napoli sendt ham på lån til bundproppen Carpi.

19.13 FODBOLD: Stephan Andersen genoptræner hjemme i lænestolen

FC Københavns førstemålmand Stephan Andersen var uheldig, da han brækkede sin ankel i vinteropstarten. Genoptræningen tager han stille og roligt:

19.00 FODBOLD: Skade koster de Bruyne minimum seks uger på sidelinjen

Det så slemt ud, da Kevin de Bruyne onsdag aften vred sig i græset under opgøret i Capital One Cup mellem Manchester City og Everton, og nu bekræfter hans agent Patrick De Koster, at den er helt gal:

»Kevin vil være ude i mindst seks uger, men det er for tidligt at sige mere på dette tidspunkt,« siger han til britiske the Guardian.

»Han er ved godt mod. Selvfølgelig er han ked af at gå glip af så mange vigtige kampe så som Captial One Cup-finalen og Champions League, men Kevin ville ikke være Kevin, hvis ikke han allerede tænkte på at spille for City igen,«

De Bruynes agent vil ikke love, at hans klient når at blive klar til EM.

18.40 HÅNDBOLD: Mikkel Hansen afviser landstrænerens undskyldning

På dagens pressemøde i Polen forklarede landstræner Gudmundur Gudmundson de danske håndboldherrers fiasko med et stort forventningspres. Men den undskyldning giver Danmarks største stjerne, Mikkel Hansen, ikke meget for:

»Jeg er vant til at spille under stort pres i PSG, som er en af de største klubber i Europa. For mig har det aldrig været noget problem at spille under pres,« siger han ifølge Ritzau.

Mikkel Hansen efterlyser i stedet mere koldblodighed hos sig selv og holdkammeraterne.

18.03 FODBOLD: FC Midjylland lejer landsholdsspiller som erstatning for Sviatchenko

FC Midtjylland har fået lukket det hul, som salget af Erik Sviatchenko efterlod, og det sker med hjælp fra ejer Matthew Benhams engelske klub, Brenford. Der er nemlig tale om den finske landsholdsspiller, Daniel O’Shaughnessy, der på kontrakt i netop Brentford. FCM lejer Daniel O’Shaughnessy resten af sæsonen.

17.44 FODBOLD: Amartey er fyldt med selvtillid

Han er lige skiftet til verdens mest eksponerede liga, men det rokker ikke ved den nu tidligere FCK'er Daniel Amarteys selvtillid. Den nybagte Leicester-spiller glæder sig over udsigten til Premier League:

»Jeg har en stærk tro på, at jeg kan begå mig i Premier League, og jeg tror på, at jeg kan være en stærk tilføjelse til Leicesters hold,« siger han til britiske BBC.

»Jeg vil ikke love noget, men heller blive bedømt på min indsats, når jeg får chancen. Som professionel fodboldspiller er jeg mentalt forberedt og klar til at kæmpe for en plads på førsteholdet«.

epa04660306 Danish Formula One driver Kevin Magnussen of McLaren Honda inside the garage during the second practice session at the Albert Park circuit for the Australian Formula One Grand Prix in Melbourne, Australia, 13 March 2015. The 2015 Formula One Grand Prix of Australia will take place on 15 March. EPA/DIEGO AZUBEL

17.31 FORMEL 1: Gør Magnussen comeback i Formel 1?

Spekulationerne har været der længe, men nu tyder meget på, at den bristede drøm alligevel bliver til virkelighed for Kevin Magnussen. Det anerkendte motorsportsmedie Autosport erfarer således, at Magnussen har presset Pastor Maldonado ud af Renault og dermed er tilbage i Formel 1 næste sæson. Læs mere her.

17.07 FODBOLD: Sydamerika støtter ny schweizer som Fifa-præsident

Det er fortsat uafklaret, hvem der skal efterfølge skandaleombruste Sepp Blatter som ny Fifa-præsident, men noget kunne tyde på, at det blev endnu en schweizer. I hvert fald har det syamerikanske fodboldforbund CONMEBOL nu erklæret, at man støtter Gianni Infantino, der har været generalsekretær i UEFA siden 2009.

Infantino har desuden opbakning fra de mellemamerikanske nationer, Han er oppe mod en af FIFA's nuværende vicepræsidenter Prince Ali Hussein, franske Jerome Champagne, sydafrikanske Tokyo Sexwale samt præsident i det asiatiske forbund Salman Bin Ibrahim Al-Khalifa.

Jens Jønsson forlænger med AGF. Arkivfoto.

16.12 - FODBOLD: AGF forlænger med Jens Jønsson til 2017
Jens Jønsson har skrevet under på en kontraktforlængelse med AGF indtil sommeren 2017. Det har klubben netop oplyst på dagens pressemøde.

Jens Jønsson er glad for den 1 år lange forlængelse:

»Jeg synes, det ser rigtig spændende ud med ny trænerstab og nyt setup. Det vil jeg gerne være en del af, og jeg vil gerne være med til at spille AGF længere op i tabellen. Samtidig har det også været alfa og omega for mig, at jeg er tiltænkt en plads på midten. Mine ambitioner om at komme til en udenlandsk klub er stadig intakte. Det satser jeg også på at komme på et tidspunkt, og det er helt op til mig selv,« siger han til AGFs hjemmeside.

LÆS MERE HER

Stuart Pearce har blandt andet også været U21-landsholdstræner for England. Her ses han under træningen i Fredericia ved EM i Danmark i 2011.

15.40 - FODBOLD: 53-årige Stuart Pearce gør comeback
Den tidligere anfører for Englands landshold Stuart Pearce gør comeback på banen i en alder af 53 år, efter han oprindeligt stoppede karrieren i 2002. Det skriver BBC Sport.

Forsvarsspilleren med kælenavnet 'Psycho' grundet sin hårde spillestil vender dog ikke tilbage til topfodbold, men skal fremover trække i non-league klubben Longford AFCs rød- og sortstribede trøje. Og noget tyder på, at der er brug for hjælp til klubben, der har tabt samtlige 18 kampe i denne sæson og ladet 179 mål gå ind og kun scoret et enkelt selv.

Longfords manager, Nick Dawe, er glad for den erfarne tilførsel til truppen:

»For et år siden spillede vi foran én mand og hans hund, og nu kan vi se frem til at tiltrække flere hundrede til Stuart Pearces debut.«

Stuart Pearce, der har repræsenteret England vil både VM- og EM-slutrunder, vil dog ikke få nogen særstatus og forventes som de andre spillere at betale de godt og vel 50 kroner i kontingent per kamp, forklarer manageren.

15.25 - FODBOLD: Robert Earnshaw stopper karrieren
Den tidligere landsholdsangriber for Wales stopper som aktiv spiller i en alder af 34 år. Det skriver BBC. Undervejs i sin karriere har Earnshaw scoret 236 mål i 579 kampe i blandt andet West Bromwich, Norwich, Derby, Nottingham Forrest og Cardiff.

»Jeg har altid været bange for at tænke på at stoppe min karriere, og nu, hvor det sker, er jeg trist,« siger han ifølge BBC.

Han slutter karrieren i MLS-klubben Vancouver Whitecaps, hvor han fortsætter som angrebstræner.

15.03 - HÅNDBOLD: Gudmundsson: Spillerne er ramt af forventningspres
Den danske landsholdstræner mener, at de danske spillere bliver ramt af et forventningspres i de afgørende situationer i kampene, og efterlyser mere ydmyghed omkring holdet.

»Det har udviklet sig på en måde, så vi næsten ikke kan glæde os over sejre. For eksempel mod Rusland, hvor holdet bliver kritiseret for ikke at spille godt nok forsvar. Hvorfor kan vi ikke afgøre kampen i første halvleg? Hvorfor er det en tæt kamp i 50 minutter? Hvorfor spiller Mikkel Hansen ikke i anden halvleg? Og så videre,« siger han på et pressemøde efter nederlaget til Tyskland.

14.50 - FODBOLD: Målmand Casper Radza forlader OB
Målmandstalentet Casper Radza forlader OB et halvt år før tid, oplyser klubben på sin hjemmeside. Det er ønsket om mere spilletid, der får målmanden til at skifte væk.

»Det har været mit ønske i noget tid, at jeg fik mulighed for at finde et sted, hvor jeg kunne få mere regelmæssig og fast spilletid på førsteholdet. Det har jeg fundet en god mulighed for, som jeg vil undersøge nærmere,« siger Casper Radza til hjemmesiden.

14.38 - FODBOLD: Leicester intensiverer jagten på CSKA-angriber
Ahmed Musa har længe været i kikkerten hos manager Claudio Ranieri i Leicester, og nu er klubben for alvor gået ind i jagten på Musa, skriver Sky Sports. Den 23-årige nigerianske landsholdsangriber spiller til dagligt i Rusland for CSKA Moskva, hvor han i denne sæson har scoret 10 mål i 29 kampe.

Sky Sports erfarer dog, at Leicester er i skarp konkurrence med andre klubber for at hente Ahmed Musa.

14.08 - FODBOLD: West Ham tæt på ny angriber
Den nigerianske landsholdsangriber Emmanuel Emenike kan være på vej til West Ham på en lejeaftale. Klubbens manager, Slaven Bilic, fortæller ifølge The Guardian, at forsøger at få skiftet igennem med Fenerbahce, der ejer angriberen, og Al-Ain, som på nuværende tidspunkt har ham på leje.

»I begyndelsen så det nemt ud mellem to klubber, men så skulle vi også forhandle med Fenerbahce. Så på et tidspunkt så det ikke godt ud, men i de seneste par dage ser forhandlingerne ud til at være meget i live,« siger Slaven Bilic ifølge The Guardian.

Her ses situationen, hvor Manchester Citys Raheem Sterling (th.) laver indlægget til Kevin de Bruyne, efter bolden er røget ud over baglinien. Manchester City vandt Capital One Cup-semifinalen mod Everton med 3-1 og er nu i finalen mod Liverpool. 

13.40 - FODBOLD: Engelsk landsholdsspiller anklager dommer for at være arrogant
Evertons anfører, Phil Jagielka, anklager dommer Martin Atkinson for at være arrogant efter holdet tabte 3-1 til Manchester City i Capital One Cup'ens semifinale. Det skriver The Guardian. Episoden, som Jagielka henviser til, skete i forbindelse med Kevin de Bruynes mål for Manchester City, hvor Evertons spillere mente, bolden havde været ude over baglinien kort forinden.

»Jeg prøvede at snakke med dommeren om episoden, men han fortalte mig bare, at vores forsvarsspil var glimrende,« siger Jagielka og fortsætter:

»Tv-billederne viser, at den (bolden, red.) ikke bare var lidt udenfor stregen. Man regner med, at dommerne har gode kvalifikationer til at bedømme det, men det var tydeligvis ikke en af den slags aftener.«

LÆS HISTORIEN HER

13.05 - FODBOLD: Englands dårligste hold får endelig point efter 27 nederlag i træk
New Mills, der spiller i England ottendebedste række, har endelig stoppet rækken af nederlag, efter de tirsdag spillede uafgjort 2-2 mod Witton Albion, skriver BBC Sport.

»'Det værste hold i England'-stemplet red mig som en mare. Jeg ved, det ikke er det, vi er, og jeg tror, vi stadig kan overraske nogle mennesker denne sæson. New Mills er ikke længere et sted, man får nemme point,« siger klubbens fjerde manager siden juni sidste år, Garry Brown, til BBC Sport.

Selvom New Mills har stoppet den negative spiral med tirsdagens resultat, er der stadig et stykke op til en positiv målscore for holdet. Lige nu er holdets målforskel -72.

Serbiske Novak Djokovic jubler ovenpå sejren over Roger Federer i semifinalen ved Australian Open.

12.14 - TENNIS: Djokovic i finalen: Jeg spillede fantastisk, men det var også nødvendigt
Novak Djokovic er i finalen ved Australian Open ovenpå en sejr i fire sæt over Roger Federer i semifinalen, der netop er slut. Djokovic vandt de to første sæt stort med 6-1 og 6-2, men det var også nødvendigt med storspil, forklarer serberen efter kampen.

»Jeg spillede fantastisk i de to første sæt, men det var også nødvendigt mod Federer. Han har spillet godt i denne turnering, og jeg vidste, han ville komme ud til kampen og være aggressiv,« sagde Novak Djokovic.

LÆS OM KAMPEN HER

12.06 - TENNIS: Djokovic tog sejren over Federer
Efter to knusende sæt-sejre til Novak Djokovic på 6-1 og 6-2 lå det ikke i kortene, at Roger Federer kunne skabe spænding i semifinalen ved Australian Open.

Det lykkedes dog schweizeren at vinde tredje sæt 6-3. Men så var det også slut. Novak Djokovic vandt fjerde sæt 6-3 og dermed kampen, og Novak Djokovic er i finalen ved Australian Open.

LÆS OM KAMPEN HER

11.57 - FODBOLD: Bayern er den mest populære klub i Kina
Bayern München topper listen på kinesiske digitale marked foran engelske Manchester United og Liverpool, viser en ny rapport fra konsulentfirmaet Mailman.

Her kan du se de 10 mest populære europæiske klubber i Kina:

1. Bayern München - 298 point

2. Manchester United - 286 point

3. Liverpool - 282 point

4. Real Madrid - 280 point

5. Arsenal - 268 point

6. FC Barcelona - 217 point

7. AC Milan - 185 point

8. Tottenham - 181 point

9. Manchester City - 180 point

10. PSG - 153 point

11.38 - FODBOLD: Berbatov interviewer...Berbatov
Har du læst det interviewet alle taler om på de sociale medier? Den bulgarske angriber Dimitar Berbatov med fortid i Manchester United og Tottenham valgte at interviewe sig selv på Facebook, efter udvisningen i kampen mod AEK. Du kan læse interviewet HER.

11.24 - TENNIS: Kan Federer vende nedtur til sejr? Vinder tredje sæt mod Djokovic
Novak Djokovic var uhyggelig suveræn overfor rivalen Roger Federer i de to første sæt, som serberen vandt 6-1, 6-2. Men Roger Federer har nu vundet det tredje sæt i kampen og kan skabe lidt spænding igen.

10.57 - FODBOLD: Real Madrid har forsøgt at hente Messi tre gange
Lionel Messi i Real Madrids trøje? Det virker næsten som et utænkeligt scenarie, men ifølge den spanske radiostation Cadena COPE, har kongeklubben ikke desto mindre forsøgt at hente den argentinske superstjerne i tre omgange.

LÆS HISTORIEN HER

10.51 - FODBOLD: Søren Frederiksen på plads i Viborg
For en del sæsoner siden scorede Søren Frederiksen mål på samlebånd for Viborg i Superligaen. Nu har klubben sørget for, at hans navn igen vil være på fansenes læber igen. Det er dog ikke den tidligere superligabomber men i stedet navnebroderen med fortid i FCK og Sønderjyske, som Viborg har hentet hjem til Superligaen.

26-årige Søren Frederiksen skifter på en to-årig kontrakt fra islandske KR Reykjavik. Det skriver Viborg FF på sin hjemmeside.

10.39 - TENNIS: Djokovic vinder også andet sæt mod Federer
Novak Djokovic tromler over Roger Federer i semifinalen ved Australian Open netop nu. Første sæt blev vundet hele 6-1 og i andet sæt har serberen igen gjort kort proces mod rivalen Federer - 6-2. Der er lagt op til en regulær afklapsning.

Roger Federer (tv.) og Novak Djokovic (th.) poserer inden semifinalen, der spilles netop nu. Djokovics sejrede i første sæt på 6-1 efter blot 22 minutters spil.

10.22 - FODBOLD: Everton-målmand undskylder til skadede Kevin de Bruyne
Under Capital One Cup-semifinalen onsdag aften, blev Manchester Citys Kevin de Bruyne skadet og måtte bæres fra banen i store smerter. Mens belgieren stadig lå og ømmede sig på banen, røg Evertons målmand Joel Robles hen for at hive den skadede midtbanespiller op. Den handling fortryder han torsdag.

»Jeg vil gerne undskylde til Kevin de Bruyne for min reaktion på hans skade. I kampens hede opdagede jeg ikke, at han var alvorlig skadet,« skriver Joel Robles på twitter og fortsætter:

»Jeg ønsker ham alt godt og en hurtig tilbagekomst.«

Kevin de Bruyne frygtes ude i resten af sæsonen for Manchester City og dermed er belgierens EM-deltagelse måske også i fare. Du kan læse mere om skaden HER.

10.10 - TENNIS: Djokovic sabler Federer i Australian Open-semifinale
På blot 22 minutter har Novak Djokovic vundet første sæt over Roger Federer i semifinalen ved Australian Open med 6-1. Flere opdateringer følger fra Melbourne.

10.05 - MOTORSPORT: Michael Christensen vil vinde eksklusivt Rolex-ur på Daytona
På lørdag skal Michael Christensen køre for Porsche i det berømte 24-timers løb på Daytona. Sammen med Earl Bamber og Frédéric Makowiecki skal Michael Christensen køre i den ene af Porsches to 911 SR racerbiler i løbet. Præmien for at vinde, er det eksklusive Rolex Daytona-ur.

»Enhver racerkører vil gerne prøve at vinde på Daytona, men med hele 54 biler til start, heraf 11 alene i vores klasse kræver det også lidt held,« siger Michael Christensen i en pressemeddelelse.

Løbet starter lørdag klokken 20.30 dansk tid.

09.48 - FODBOLD: Nordstrand tager på australsk eventyr
Som bt.dk allerede i går erfarede, skifter Morten Nordstrand på en fri transfer til australske Newcastle Jets. Det bekræfter A-League-klubben på sin hjemmeside. Den 32-årige angriber glæder sig over skiftet til australsk fodbold.

»Jeg er langt væk hjemmefra, men jeg ville opleve noget nyt, og dette er en stor chance for mig,« siger Morten Nordstrand til Newcastle Jets hjemmeside.

LÆS OM SKIFTET HER

09.25 - FODBOLD: Silkeborg henter Ulrik Flo i Norge
Tore André Flo var en farlig angriber for Chelsea i sin tid. Nu får fansene i Silkeborg IF mulighed for at se hans nevø tørne ud for klubben. Ulrik Flo skifter nemlig til Silkeborg fra norske Odd Grenland på en to-årig kontrakt. Det skriver klubben på sin hjemmeside.

»Vi har hentet den angriber, vi søgte. Flo er en pågående og hårdt arbejdende angriber, som vi har stor tillid til kan gå ind og gøre os endnu bedre. Han besidder desuden de klassiske Flo-dyder som duel-  og  hovedstødsstyrke,« siger SIFs cheftræner Peter Sørensen.

09.00 - FODBOLD: Alvorlig skade til City-stjerne

Manchester Citys Kevin de Bruyne blev muligvis alvorligt skadet i pokalkampen mod Everton. Det var knæet, den var gal med, og nu frygter man, at skaden kan koste ham sommerens EM-slutrunde i Frankrig. Læs mere her.

08.30 - HÅNDBOLD: Medierne hårde ved landstræneren efter fiasko

Skuffelsen over herrelandsholdets præstation under EM, hvor holdet missede chancen for at nå semifinalen, sætter sit præg på dagens aviser og medier. Her står landstræneren for skud. Læs alle reaktioner her.

08.18 - FODBOLD: Ingen tilbud på Bendtner

Det har længe set ud som om, at danske Nicklas Bendtner kunne risikere at forlade tyske Wolfsburg i dette transfervindue. Men endnu er der ingen klubber, som har smidt et tilbud af sted efter den danske angriber. Det siger klubbens træner, Dieter Hecking, til avisen Wolfsburger Allgemeine.

 

 

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.