Hej og velkommen til bt.dks liveunivers. Johan Lyngholm har serviceret dig med de bedste og sjoveste sportsnyheder den første del af denne flotte sne-torsdag, og jeg - Danny Longhi Andreasen - vil tage dig med videre resten af dagen. Rigtig go' fornøjelse!

TAK FORDI I FULGTE MED PÅ TORSDAGENS LIVEUPDATE. VI VENDER STÆRKT TILBAGE FREDAG MORGEN MED ENDNU FLERE NYHEDER FRA IND- OG UDLAND.

22.58 - FODBOLD: BTs fodboldkommentator om eventuelt Amartey-salg
Søren Hanghøj Kristensen - fodboldkommentator på BT - giver sin begrundelse for, at FCK skal sælge Daniel Amartey til den engelske Premier League-klub Leicester. Du kan læse hans klumme HER.

22.50 - FODBOLD: Bendtner hygger sig med fans i Wolfsburg
Hvis Nicklas Bendtner løber rundt med store spekulationer i øjeblikket, så er det i hvert fald ikke til at se. Han har torsdag aften klokken 22.30 lagt et billede på Instagram, hvor han sidder sammen med tre holdkammerater til et fan-event i den tyske klub Wolfsburg. Smilet er bredt, og tommelen vender opad:

22.39 - FODBOLD: Everton køber stærk forsvarer i Leeds
Sam Byram er ny mand i Evertons Premier League-trup. Leeds har accepteret et bud på knap 40 millioner kroner for højrebacken, og hans nuværende kontrakt med Leeds - der ellers løber til 2017 - bliver dermed annulleret. Det skriver BBC.

22-årige Sam Byram nåede at spille 143 kampe for Leeds og score 10 gange. Han er et produkt af Leeds' eget akademi og har i denne sæson scoret tre mål i 24 kampe for Championship-klubben. Fremover skal han altså bombe for Everton, der pt. indtager en 11. plads i Premier League.

22.26 - FODBOLD: Pokal-oprejsning til Atlético Madrid
Det blev en ganske blandet torsdag for den spanske storklub Atlético Madrid. Først blev klubben tildelt en hård transfer-karantæne, men da mørket havde sænket sig over hovedstaden, avancerede klubben til kvartfinalerne i den spanske pokalturnering, Copa del Rey.

I returopgøret hjemme på Vicente Calderon mod Rayo Vallecano blev det til en sikker sejr på 3-0 efter to scoringer af Antoine Griezmann i henholdsvis det 80. og 90. minut. I første halvleg sørgede Angel Correa for det første mål. Atlético Madrid er dermed videre med samlet 4-1.

Atlético Madrid-spillerne jubler efter et mål i returopgøret i ottendedelsfinalen hjemme på Vicente Calderon mod Rayo Vallecano.

Disse hold er dermed klar til kvartfinalerne i Copa del Rey: Barcelona, Celta, Sevilla, Athletic Bilbao, Las Palmas, Valencia, Mirandes (fra Segunda Division) samt altså Atlético Madrid.

22.10 - FORMEL 1: Formel 1-racer på sne i Østrig!
Der mødte folk et ganske bemærkelsesværdigt syn torsdag i det østrigske skisportssted Kitzbühel. En Red Bull-racer med den hollandske Formel 1-kører Max Verstappen kom cruisende hen over sneen, og hans racer var iført store snekæder for ikke at glide helt af pisten.

Verstappen er Formel 1-feltets yngste racerkører, og han gav en gedigen opvisning for tilskuerne på Hahnenkamm i de østrigske alper. Formel 1-bilen blev løftet hen til startstregen ved hjælp af en helikopter, og 'showet' faldt i god jord hos den unge racerkører.

«Det var rigtig cool og vildt sjovt. Det var en udfordring at holde raceren på banen,« sagde Max Verstappen - ifølge Sky Sports - efter sne-turen.

Den hollandske Formel 1-kører Max Verstappen giver den gas i en snekæde-klædt racer i de østrigske alper.

21.55 - FODBOLD: Valencia klar til kvartfinalerne
Der var ikke den mindste tvivl om udfaldet af den samlede målscore i Copa del Reys ottendedelsfinale-dyst mellem Valencia og Granada. I torsdagens returopgør vandt Valencia uden problemer med 3-0 på udebane, og holdet går dermed videre til kvartfinalerne med en samlet målscore på 7-0. Pablo Piatti lukkede og slukkede med en straffesparksscoring seks minutter før tid.

I den anden ottendedelsfinale er stillingen fortsat 1-0 til Altético Madrid i kampen hjemme mod Rayo Vallecano. Der resterer 20 minutter af dét opgør.

21.31 - BASKETBALL: Chelsea-keeper til NBA-kamp i London
I disse minutter er der fuld gang i NBA-kampen mellem Orlando Magic og Toronto Raptors. Kampen er imidlertid rykket fra Nordamerika og ind i den store O2 Arena i Englands hovedstad, London. Kampen har fået stor mediebevågenhed, og der er fuldstændig udsolgt til opgøret.

Basketballkampen har også fået opmærksomhed fra fodboldklubben Chelsea, der er repræsenteret ved flere spillere - heridblandt målmanden Asmir Begovic, som er iført en trøje fra Toronto Raptors. Se NBAs billede af målmanden herunder:

21.20 - FODBOLD: Atletico Madrid i front i pokalkamp
Angel Correa bragte Atletico Madrid foran med fem minutter til pausen i returopgøret i ottendedelsfinalen mod Rayo Vallecano. Den 20-årige argentiner bragede på fornem vis bolden ind via overliggeren, og så var der trods alt lidt medgang for Madrid-klubben, der tidligere på torsdagen fik den hårde transfer-dom af Fifa.

Wilfried Zahibo sendte Valencia på 1-0 efter 42 minutter i udekampen mod Granada, og Francisco Alcacer øgede til 2-0 efter 63 minutter. Meget skal derfor gå galt, hvis ikke Valencia avancerer til kvartfinalerne i Copa del Rey.

20.52 - FODBOLD: Hvilken engelsk klub har spillet flest kampe i denne sæson?
Er du også ind i mellem imponeret over, hvor mange kampe de engelske fodboldhold spiller? I Premier League er holdene nået op på 21 kampe, og hertil skal lægges et vist antal pokalkampe ogg europæiske kampe for nogle af holdene.

Men det er faktisk ikke et Premier League-hold, der har spillet flest kampe indtil nu i indeværende sæson. Det er derimod Oxford, der i aften i udekampen mod Millwall spiller kamp nummer 35 siden sommerferien. En imponerende bedrift.

20.41 - FODBOLD: To torsdagskampe i Copa del Rey
Torsdag aften byder på to ottendedelsfinaler i den spanske pokalturnering, Copa del Rey. Granada tager hjemme imod Valencia, og det første opgør endte med en solid sejr til Valencia på 4-0. Kampen begyndte klokken 20, og stillingen er fortsat 0-0.

I torsdagens anden kamp, der begyndte klokken 20.30, tager Atlético Madrid imod Rayo Vallacano. Det første opgør endte 1-1, så spændingen er maksimal i returkampen. Stillingen er også her 0-0 efter 11 minutter.

20.20 - FORMEL 1: Formel 1-boss afskriver kvinder i sporten
Formel 1-chefen Bernie Ecclestone har påstået, at 'kvinder ikke vil blive taget seriøst' i den hurtige sport. Sidste år kom han med et forslag, der gik på, at kvinder kunne køre i et tilsvarende løb som mændenes.

Bernie Ecclestone har i et interview med canadiske TSN sagt, at han tvivler på folks opfattelse af kvinder i sporten.

»Hvis der var nogen, som var i stand til at køre, ville de alligevel ikke blive taget seriøst, så de ville aldrig få en bil, som er konkurrencedygtig. Der var en kvinde, som kørte GP3 i en hel sæson, så det er ikke noget, der ikke er sket,« sagde han - ifølge The Guardian - til den canadiske tv-station.

Det er næsten 40 år siden, at den italienske racerkører Lella Lombardi kørte med i Formel. Og hun blev den sidste til at gøre det. Det skete helt præcist i 1976 i Australiens grandprix.

19.51 - ATLETIK: Dansk formand raser over korruption
En ny rapport fra det Det Internationale Antidopingagentur (Wada) dokumenterer omfangsrigt korruption i Det Internationale Atletikforbund (IAAF), og den kendsgerning har fået formanden for Dansk Atletikforbund, Karsten Munkved, op i det røde felt.

»Man har gået og snakket om kærligheden om sporten, og så har man gudhjælpemig ført os alle bag lyset. Jeg synes, det er under al kritik,« siger han til DR.

19.25 - FODBOLD: Randers FC forlænger med Nicolai Poulsen
22-årige Nicolai Poulsen fortsætter i Superligaklubben Randers FC frem til sommeren 2019. Det oplyser klubben i en pressemeddelelse torsdag aften.

Poulsen blev fuldtids-professionel i den jyske klub i sommeren 2013, og det glæder klubben, at han fortsætter.

»Når spillere forlænger en aftale med en klub, er det som ofte, fordi de har gjort det godt. Nicolai er ingen undtagelse, han har gennemgået en fantastisk udvikling og har fortjent den nye kontrakt,« siger Randers-træner Colin Todd.

»Jeg føler at det er det rigtige for min udvikling at være i Randers FC, så jeg er glad for, at vi er blevet enige om en forlængelse. Jeg føler også, at jeg har tilkæmpet mig en stamplads, og den vil jeg selvfølgelig gøre alt for at bevare,« lyder det fra Nicolai Poulsen.

22-årige Nicolai Poulsen fortsætter i Randers indtil sommeren 2019. Her er han i en nærkamp med OBs Mohamed El Makrini i en kamp mod OB den 26. oktober 2015.

19.11 - FODBOLD: FCK tæt på vildt spillersalg
Ifølge Ekstra Bladet er FCKs Daniel Amartey tæt på at skifte til Leicester. Premier League-klubben skal angiveligt være klar til at betale 60 millioner kroner for den 21-årige ghaneser.

Amartey har været en stor succes i FCK, siden han kom til hovedstadsklubben i sommeren 2014. Hvis salget bliver en realitet vil det være det tredjestørste salg nogensinde af en dansk klub. Daniel Agger og Andreas Cornelius' salg til henholdsvis Liverpool og Cardiff var begge større.

FC København kan se frem til en klækkelig gevinst, hvis salget går igennem. Københavnerne betalte i sin tid omkring 15 millioner kroner for Amartey, der kom til Danmark fra svenske Djurgården.

Den danske hovedstadsklub bekræfter nu, at man har modtaget et tilbud fra Leicester City på Daniel Amartey. FCK skriver i en selskabsmeddelelse, at der i øjeblikket pågår forhandlinger mellem de to klubber.

18.53 – FODBOLD: Jürgen Klopp forsvarer Simon Mignolet
Liverpool og Arsenal spillede onsdag aften 3-3, og hjemmeholdets målmand, Simon Mignolet, spillede ikke en af sine bedste kampe. Men dagen derpå forsvarer Liverpool-manager Jürgen Klopp sin målmand.

”Ved det andet mål manglede han hjælp fra alle spillere. På en god dag havde han lavet en redning,” siger den tyske træner til BBC.

Der har været spekulationer om, at den 27-årige belgiske målmand vil underskrive en ny femårig kontrakt med Liverpool.

17.44 - FODBOLD: Tidligere FCK-skarpretter ryger til Sunderland
Sunderland bliver en målkonge rigere. Den tidligere FCK-bomber Dame N'Doye er således blevet hentet til Premier Leagues Sunderland på en lejeaftale. Den 30-årige senegaleser rejser dermed fra sin tyrkiske klub Trabzonspor, og han bliver i Sunderland sæsonen ud. Det skriver Sky Sports.

Dame N'Doye nåede at spille 104 kampe og score 59 mål for FCK i perioden fra 2009 til 2012.

17.37 - FODBOLD: Atlético Madrid appellerer Fifas forbud mod transfer
Atlético Madrid er langt fra tilfreds med Fifas afgørelse om at tildele den spanske storklub et transferforbud, fordi klubben har handlet med spillere under 18 år​.

»Vores klub er ikke enig i afgørelsen fra Det Internationale Fodboldforbund og undersøger derfor dokumentationen med henblik på at appellere,« lyder det fra klubben. Læs mere HER.

17.32 - FODBOLD/HÅNDBOLD: Se Brøndby-spillere ønske håndholdlandshold held og lykke
Det danske herrelandshold spiller deres første kamp ved EM-slutrunden i Polen på lørdag. Inden afrejsen ønskede Brøndbys spillere held og lykke til de danske spillere, der havde trænet i Brøndby i dagene op til afrejsen.

Brøndby har tweetet en lille video, hvor man blandt andet ser Daniel Agger hilse på Danmarks helt store håndboldstjerne, Mikkel Hansen:

17.21 - FODBOLD: Vejle lejer spiller fra FC Midtjylland
1. divisionsklubben Vejle mener det seriøst: De vil i Superligaen, og dette gerne hurtigst muligt. I bestræbelserne på at få opfyldt dén drøm, har den jyske klub nu lejet Marco Larsen for resten af indeværende sæson. Den 22-årige offinsive midtbanespiller rykker til Nørreskoven fra FC Midtjylland, hvor han har huseret siden 2012.

«Marco kommer fra et af de bedste træningsmiljøer i Danmark, og han har spillet ungdoms- og seniorfodbold på øverste hylde herhjemme. Han fik syv kampe på Superligaholdet i efteråret og higer nu efter at komme ud og spille. Det er en færdig Superligaspiller, der da han var bedst, spillede fast for FCM i Superligaen og scorede flere mål,« siger Vejle-sportschef Steen Thychosen til klubbens hjemmeside.

Vejle har været ganske aktive i dette transfervindue, og aftalen med Marco Larsen er således den tredje indgåede spilleraftale i januar.

17.13 - HÅNDBOLD: Dansk landstræner sover minimalt
Herrernes islandske landstræner, Gudmundur Gudmundsson, sover kun meget lidt, når han er til en slutrunde. Han analyserer og analyserer og gerne til den lyse morgen. Eller også står han op, når morgenen endnu er ganske ung.

Til Ekstra Bladet fortæller han, at video-kigning kan tage mange timer, og at han ikke kan holde sig fra at analysere sine modstandere.

»Jeg sover ikke så meget under en slutrunde. Jeg analyserer meget, og sådan er det. Det er jeg vant til,« siger Danmarks herrelandstræner, der svarer direkte på, hvor mange timer han får lukket øjnene.

«Fire-fem timer og så vil jeg helst i gang igen med videoen.«

16.50 - FODBOLD: Roma henter gammel kending
Luciano Spalletti var senest i den italienske klub Roma i 2009, og nu er han tilbage i klubben. Rudi Garcia fik nemlig i går en fyreseddel i klubben, og man har altså allerede fundet den nye træner - en gammel kending af klubben.

Den 56-årige italiener Luciano Spalletti trænede Roma fra 2005 til 2009, og i den periode sikrede han to Coppa Italia-trofæer.

»I får samme besked, som jeg gav, første gang jeg kom her: Jeg ankommer til træningsanlægget tidligt, jeg smutter sent, og jeg vil bruge hvert minut på at hjælpe vores hold og klub, siger Luciano Spalletti - ifølge DR - til Romas hjemmeside.

Romas nye træner blev fyret i russiske Zenit Skt. Petersborg i foråret 2014 efter at have trænet klubben i fem sæsoner. Fyringen kom angiveligt som følge af, at han ikke førte holdet til nogen trofæer i de sidste tre sæsoner.

Italienske Luciano Spalletti er ny træner i Roma, og her han huserede han også i perioden 2005 til 2009.

16.39 - ISHOCKEY: Se det sjove klip: Den dansende målmand
En lille amerikansk ishockeymålmand er blevet populær på de sociale medier. Verden rundt. Han er således blevet filmet, mens han stående i udskiftningsboksen danser til et stykke musik, som bliver spillet i hallen. Du kan se det fantastiske YouTube-klip herunder:

16.05 - ATLETIK: Atletikforbund har set gennem fingre med doping
Lederne i Det Internationale Atletikforbund (IAAF) har ikke reageret på doping, selv om de har været klar over, at det har foregået i blandt andet Rusland. Det konkluderer en ny Wada-rapport, der blev fremlagt i Tyskland torsdag. Det skriver Ritzau.

«Korruptionen var forankret i organisationen. IAAF-bestyrelsen kan umuligt have været uvidende om omfanget af doping inden for atletik og at antidopingreglerne ikke blev overholdt,« siger Dick Pound, der er leder af komminssionen bag rapporten.

Wada afslørede sidste år en omfattende og systematisk brug af doping blandt de russiske atleter, og på den baggrund valgte IAAF at suspendere Rusland.

15.26 - CYKLING: Tour'en åbner med en flad enkeltstart

Arrangørerne bag Tour de France, ASO, afslørede torsdag på et pressemøde detaljer om Tour de France-starten i 2017. Her kom det blandt andet frem, at første etape af Tour'en anno 2016 køres den 1. juli som en 13 kilometer lang enkeltstart.

14.15 - FODBOLD: Går Madrid-klubberne transferamok nu?

Eftermiddagens store nyhed er, at Real Madrid og Atletico Madrid ikke må handle spillere i de næste to transfervinduer på grund af ulovlige metoder i forbindelse med tilknytning af spillere under 18 år. (Læs hele historien her) Spørgsmålet er så, hvad det kommer til at betyde for det igangværende transfervindue, hvor de to Madrid-klubber stadig er berettiget til at handle.

Da FC Barcelona her i januar fik ophævet en lignende karantæne på to transfervinduer, kvitterede klubben med at skrive kontrakter med 77! Der var med andre ord stærkt behov for nyt blod i truppen efter 14 måneders karantæne. Real Madrid og Atletico Madrid vil formentlig prøve at komme på forkant med situationen ved at købe ind, før karantænen sætter ind. Det kan ifølge engelske medier, deriblandt The Independent, betyde, at Real Madrid allerede i denne januar vil gå efter at lande megastjerner som Manchester Uniteds David de Gea og Chelseas Eden Hazard.

13.50 - FODBOLD: Twitter reagerer på transferkarantæne

Atletico Madrids og Real Madrids forbud mod at købe spillere i de næste to transfervinduer har fået de sociale medier til at eksplodere. Her er en af de mere underholdende af slagsen.

Konteksten er, at Manchester Uniteds David de Gea i sommer var en for sen fax fra at skifte til Real Madrid. Nu ser en fremtidig transfer til Zidanes Real Madrid til at være endnu længere væk for David de Gea.

13.31 - FODBOLD: Madrid-klubber får transferkarantæne af FIFA

Det internationale fodboldforbund FIFA har idømt Real Madrid og Atletico Madrid karantæne i de kommende to transfervinduer. Begge klubber har forbrudt sig mod regler vedrørende køb af spillere under 18 år. Klubberne må gerne handle i januars transfervindue, men er spærret fra den kommende sommers og vinters transfervindue. Hele FIFAs kendelse kan læses (på engelsk) her.

13.30 - FODBOLD: Premier League-klub skifter ud på toppost

Premier Leagues bundprop Aston Villa skifter ud i toppen af ledelsen. Klubben, der har danske Jores Okore i truppen, meddeler torsdag middag, at man har fået ny bestyrelsesformand. Ny mand bag skrivebordet er forretningsmanden Steven Hollis, som afløser Randy Lerner. Den amerikanske entreprenør Randy Lerner fortsætter dog som ejer af klubben.

På banen har 2015/2016-sæsonen budt på en sløj omgang fodbold af Aston Villa. Klubben er aktuelt sidst i Premier League.

12.53 - FODBOLD: Simon Makienok får ny manager

Simon Makienok har fået ny manager i Charlton efter fyringen af Karel Fraeye. Ny mand i sædet er en gammel kending. Nemlig belgiske José Riga, som også var manager i klubben i en kort periode for to år siden. Charlton ligger næstsidst i den næstbedste engelske række. Simon Makienok er lejet i Palermo for resten af sæsonen.

12.25 - FODBOLD: Arsenal køber ind

Så er handlen på plads. Den egyptiske midtbanespiller Mohamed Elneny er netop blevet bekræftet som ny spiller hos Premier Leagues førerhold, Arsenal. Den 23-årige egyptiske landsholdsspiller er hentet i schweiziske FC Basel, hvor han har vundet tre mesterskaber. Læs historien her.

12.14 - FODBOLD: Adidas dropper landsholdet

Efter 12 års samarbejde er det slut. Den tyske tøjgigant siger farvel til det danske landshold.

»Hos Adidas Danmark har vi valgt at prioritere vores fodboldmarkedsføring på en række nye, spændende initiativer i de kommende år, og derfor er tiden inde til at afslutte partnerskabet med DBU,« siger Lars Rønne, nordisk chef for marketing og kommunikation hos Adidas, i en pressemeddelelse.

Læs mere her

Nyheden kommer dagen efter, at FC København indgik en historisk stor aftale med netop Adidas. Læs den historie her.

Dermed kan jagten på en ny tøjsponsor begynde. Imens kan vi her nyde, hvordan det så ud, da den tidligere landsholdsanfører René Henriksen i 1997 præsenterede et nyt dansk landsholdsoutfit. Sprødt!

Rene Henriksen i den nye landsholdsdragt mandag 24. nov 1997. Linda Henriksen/NORDFOTO

 

11.40 - ATLETIK: Præsident afviser mørklægning

Det internationale atletikforbund IAAF er kommet i stormvejr som følge af en omfattende dopingskandale i russisk atletik. Ifølge præsidenten i IAAF har forbundet dog ikke holdt hånden over russerne. Læs historien her.

11.29 - FODBOLD: Fra bænk til tribune - i Liverpool

4. januar fik Rafael Benitez sparket i Real Madrid, men den spanske manager er tilsyneladende ikke klar til en pause fra fodbolden. Onsdag aften var han at finde på Anfield, hvor han overværede Liverpools målfest mod Arsenal. Rafael Benitez nød fin succes i sine seks år i Liverpool, hvor han blandt andet vandt Champions League.

Kampen mellem Liverpool og Arsenal sluttede i øvrigt 3-3.

11.14 - FODBOLD: Okore vil lave en 'Leicester'

Indeværende sæson har været rædselsfuld for Aston Villa, der ligger håbløst placeret i bunden af Premier League. Tirsdag fik klubben med Jores Okore i aktion hele kampen dog sin bare anden ligasejr i sæsonen, og det har givet fornyet optimisme. Den danske stopper håber og tror nu på et comeback a la det, som Leicester leverede i sidste sæson, hvor de overlevede i rækken efter syv sejre i de sidste ni kampe i sæsonen.

»De gjorde det rigtig godt. Hvis de kan gøre det, så skal vi tro på, at vi også kan gøre det,« siger Jores Okore til The Guardian.

Aston Villa har lige nu otte point op til redning.

10.36 - FODBOLD: Toptræner tæt på retur til Roma

Roma har fyret træner Rudi Garcia, men afløseren er på trapperne. Roma-præsident James Pallotta bekræfter således, at han taler med den italienske toptræner Luciano Spalletti om en mulig retur til den italiensk hovedstadsklub. 56-årige Luciano Spalletti stod også i spidsen for Roma mellem 2005 og 2009.

09.55 - MOTORSPORT: Skæbnemøde kan afgøre Magnussens Formel 1-drøm

Kevin Magnussens mulighed for et Formel 1-sæde afgøres angiveligt i disse dage på et møde mellem Renault og konkurrenten Pastor Maldonados storsponsor i Venezuela. Læs historien her:

09.40 - FODBOLD: Journalist svarer Louis van Gaal igen efter fedmeanklager

Manchester United-manager Louis van Gaal har længe haft et iskoldt forhold til den britiske presse. Tirsdag aften efter Uniteds 3-3-målfest mod Newcastle faldt kulden til frysepunktet, da hollænderen skød med skarpt efter en journalist fra den engelske tabloidavis The Sun, som ville spørge ind til Wayne Rooney, der har modtaget meget kritik i løbet af sæsonen. Det var åbenbart for meget for van Gaal, der rasede og kaldte journalisten Niel Custis tyk. Nu svarer Neil Custis igen i The Sun, hvor han skriver:

»Du har ret, Louis, jeg er fed. Jeg havde en knæoperation for fire måneder siden, som har forhindret mig i at løbe og gå i fitness centeret.«

Endelig slutter han af med noget af en stikpille til Louis van Gaal:

»I det mindste erkender jeg mine egne nederlag. En skam andre ikke kan det.«

Læs hele historien her.

09.25 - FODBOLD: FCK forlænger med nordmand

Nej, det er ikke Ståle Solbakken, men derimod klubbens højre back Tom Høgli, som har skrevet under på en forlængelse frem til sommeren 2017. Tillykke til Tom.

09.02 - FODBOLD: Stor interesse for FCK-profiler

FCK-manager Ståle Solbakken melder om stor interesse for flere FCK-profiler. Det kan tvinge københavnerne til at reagere i tilfælde af salg.

»Der er stor interesse omkring nogle af vores spillere, og sådan er det. Det må vi leve med. Det er, fordi vi har handlet rigtigt ind, antager vi. Det viser, at mange vil have vores spillere efter kort tid i klubben,« siger nordmanden. Læs hele historien her.

08.40 - FODBOLD: Endelig ny klub til Nicolai Boilesen?

Det har været et sort år for Nicolai Boilesen, som har været helt frosset ude i Ajax Amsterdam, siden han i sommer afviste en kontraktforlængelse og siden mislykkeds med et skifte i transfervinduet. Nu kan der dog omsider være nye tider på vej. Således melder den normalt velorienterede hollandske avis De Telegraaf, at den engelske Championship-klub Wolwerhampton er interesserede i den danske venstre back. Læs hele historien her.

08.33 - SPORT: Få et hurtigt overblik

Havde du ikke lige tid til at følge med i går, så få hele overblikket over gårsdagens sportsdøgn her. Mine kolleger Mads Kindberg og Danny Longhi fulgte onsdagens begivenheder tæt og samlede dem lige her.

08.30 - FODBOLD: Schmeichel hylder matchvinder

Leicester tog onsdag aften en stor skalp, da klubben på et sent mål af forsvarsklippen Robert Huth besejrede Christian Eriksens Tottenham. Dermed er årets helt store overraskelse á point med Arsenal på førstepladsen og det vækker glæde hos den danske landsholdskeeper, som på Twitter hylder den hovedstødsstærke tysker.

 

 

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.