Velkommen til BTs live-blog! Mit navn er Danny Longhi Andreasen, og jeg skal være din vært denne Europa League-aften. Manchester United tager imod FC Midtjylland, og dén kamp kan du følge helt særligt i denne live-blog. Herinde vil jeg opdatere på de øvrige kampe i den europæiske turnering. God fornøjelse!

23:35 - FODBOLD: Anderlecht videre
Anderlecht scorede to mål i ekstratiden mod Olympiakos er dermed videre i Europa League med samlet 3-1.

22:57 - FODBOLD: Slutresultater fra Europa League
Slutresultaterne fra aftenens sene kampe i Europa League her du herunder med den samlede målscore i parentes:
Manchester United-FC Midtjylland 5-1 (samlet 6-3)
FC Porto-Dortmund 0-1 (samlet 0-3)
Molde-Sevilla 1-0 (samlet 1-3)
Tottenham-Fiorentina 3-0 (samlet 4-1)
Napoli-Villarreal 1-1 (samlet 1-2)
Basel-Saint Etienne 2-1 (samlet 4-4 - Basel videre på udebanemål)

Kampen mellem Olympiakos og Anderlecht skal i ekstratid, da det samlet står 1-1 efter to gange 90 minutter.

22:45 - FODBOLD: Tottenham øger til 3-0
Christian Eriksen og co. fra Tottenham er snublende tæt på at sikre sig videre avancement i Europa League. Holdet er kommet på 3-0 efter et selvmål af Gonzalo Rodriguez.

22:27 - FODBOLD: Tottenham på 2-0!
Tottenham har bragt sig på 2-0 i kampen mod Fiorentina i Europa League. Christian Eriksen var heller ikke indblandet i den anden scoring, men han var med til at lægge pres på gæsternes forsvar ved scoringen, som blev signeret Erik Lamela.

Erik Lamela har bragt Tottenham foran 2-0 i kampen mod Fiorentina.

21:55 - FODBOLD: Pause i Europa League
Der er pause i Europa League-kampene, og set med danske øjne er det mest interessante selvfølgelig 1-1 mellem Manchester United og FCM samt føringen på 1-0 til Christian Eriksens Tottenham hjemme mod Fiorentina.

21:32 - FODBOLD: Tottenham på 1-0!
Ryan Mason har bragt Tottenham foran 1-0 efter 25 minutter i kampen mod Fiorentina. Christian Eriksen var ikke i nærheden af at være en del af opspillet til målet.

21:28 - FODBOLD: Eriksen-forsøg for Tottenham
Det står stadig 0-0 i kampen mellem Tottenham og Fiorentina. Christian Eriksen havde et forsøg efter 19 minutter, men italienernes målmand fik reddet forsøget.

21:25 - FODBOLD: Klopp: »Vi fortjente sejren!«
Liverpool vandt her til aften 1-0 hjemme over Augsburg i Europa League, og det engelske hold går dermed videre med 1-0 samlet. Liverpool-manager var tilfreds efter kampen, lyder det ifølge klubbens Twitter-profil: »Det var en rigtig god kamp, og alle, som så den, vil sige, at vi havde fortjent sejren.«

21:07 - FODBOLD: Slutresultater fra Europa League
Rapid Wien 0-4 Valencia
Leverkusen 3-1 Sporting CP
Athletic Bilbao 1-1 Marseille
Lazio 3-1 Galatasaray
Liverpool 1-0 Augsburg
Schalke 04 0-3 Shakhtar Donetsk
Lazio 0-0 Galatasaray
FC Krasnodar 0-3 Sparta Prague

Liverpool er videre i Europa League efter en 1-0-sejr over tyske Augsburg. Første opgør endte 0-0.


20:32 - FODBOLD: »Det skal vi udnytte«
FCM's sportsdirektør Claus Steinlein var ved at revne af stolthed, da han snakkede med 6'eren kort før kampstart på Old Trafford.
»Selvfølgelig tager de os ikke 100 procent seriøst, og det skal vi forsøge at udnytte,« siger Steinlein om Midtjyllands chancer.

20:19 - FODBOLD: Eriksen starter for Tottenham
Også Tottenham er i aktion denne aften mod Fiorentina. Og her er der blevet plads til danske Christian Eriksen i startopstillingen. Det første opgør i Firenze endte det 1-1.


20:03 - FODBOLD: FCM's startopstliing mod United
Der er blevet plads til Marcos Urena i FC Midtjyllands startopstilling til kampen mod Manchester United. Dermed ryger nyindkøbet Vaclav Kadlec ud på bænken. Og der er også blevet plads til Jakob Poulsen fra start, der ikke var med i den første kamp i Herning. I sin helhed ser det ud som følgende:


Og her er Uniteds startopstlling. Et noget vakkelvornt forsvar kan blive midtjydernes helt store chance.


19:49 - FODBOLD: Sådan står det til ved pausen i Europa League
Rapid Wien 0-0 Valencia

Leverkusen 1-1 Sporting CP

Athletic Bilbao 0-1 Marseille

Lazio 0-0 Galatasaray

Liverpool 1-0 Augsburg

Schalke 04 0-1 Shakhtar Donetsk

Lazio 0 - 0 Galatasaray

FC Krasnodar 0 - 0 Sparta Prague

19:17 - FODBOLD: Liverpool på vej videre
Efter 0-0 i det første opgør i Tyskland har Liverpool fået en drømmestart på deres Europa League-opgør mod Augsburg. James Milner bragte englænderne i front efter blot fem minutter på et straffespark. Well done, lad.

18:54 - FODBOLD: Højbjerg på bænken - igen
Det var snak om, at landsholdsspilleren Pierre Emile Højbjerg skulle spille fra start for Schalke 04 i deres Europa League-kamp mod Shakhtar Donetsk. Desværre for danskeren er han dog blevet placeret på bænken fra kampstart.

18:50 - FODBOLD: En stor Europa League-aften er i gang
Det er ikke kun FC Midtjylland, der er i aktion i aften. Pladen er fuld i Europa League-sammenhæng, og én kamp er allerede færdigspillet. Lokomotiv Moskva og Fenerbahce med Simon Kjær på holdet spillede 1-1, og det sender tyrkerne videre, efter de vandt det første opgør 2-0.

18:41 - FODBOLD: FCM og de hemmelige våben
BTs udsendte i Manchester, Michel Wikkelsø Davidsen, gør os lidt klogere på, hvilke midler FCM tager i brug for at slå United i aften. Få den fine historie her.

17:36 - FODBOLD: Dansk fodboldspiller fængslet
En dansk fodboldspiller er anklaget for at have medvirket til et hjemmerøveri, hvor et ur til en værdi af 55.000 kroner blev stjålet. Læs hele historien her.

16:47 - FODBOLD: Celtic vil have FCK-profil
Celtic skulle angiveligt have udset sig Thomas Delaney som forstærkning. Det har vi spurgt FCK-manager Ståle Solbakken om. Læs hans svar lige her.

16:29 - FODBOLD: OB-fans lægger Falk for had
Det er ikke gået ubemærket hen blandt OBs tilhængere, at Rasmus Falk skifter til FCK til sommer. Det er nemlig langt fra populært. Rent faktisk er det så upopulært, at OB-fansene nu har haft behov for at udtrykke deres utilfredshed med en stærk besked. Læs den historie her.

16:02 - CYKLING: Bjarne Riis og den hemmelige plan
Hvis I mod forventning har misset det, holdt Bjarne Riis og den tidligere Saxo Bank-direktør Lars Seier pressemøde i dag. Her spurgte BTs udsendte Mads Kindberg Riis om de heftige rygter om et nyt storhold i Bahrain. Læs Riis' reaktion her.

15:52 - FODBOLD: Talentfuld dansker får ny kontrakt
Den tidligere Brøndby-spiller Nikolai Laursen har fået forlænget sin kontrakt med den hollandske storklub PSV Eindhoven, så den nu løber frem til 2020. Tillykke med det til den 18-årige angriber.

15:45 - FODBOLD: Adam Johnsons ultimative nedtur
Den tdiligere engelske landsholdsspiller er tiltalt for at have kysset og haft seksuelt kontakt med en mindre-årig. Det kostede ham jobbet som Sunderland-spiller. Og nu er han blevet fyret igen. Læs her.

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.