Tirsdag var en dag fyldt med spændende sport. Champions League-dag med to store kampe, Wozniacki-sejr og masser af andre spændende nyheder. Få overblikket her.

22.45 - TENNIS: Wozniacki vinder igen
Wauw! Caroline Wozniacki har vundet to kampe i træk. Tirsdag aften slog hun den russiskfødte australier Daria Gavrilova i to sæt, 6-3, 6-3. Danskeren møder nu russiske Elena Vesnina, der er nummer 118 på verdensranglisten, men overraskende slog den andenseedede Simona Halep, i næste runde.

22.38 - TENNIS: Wozniacki tæt på sejren
Caroline Wozniacki er godt i gang med at sikre sig sin anden sejr i træk ved WTA-turneringen i Qatar. Hun vandt første sæt mod Daria Gavrilova 6-3, og hun har brudt australierens serv i andet sæt, så stillingen lige nu er 5-3 i dansk favør.

22.36 - FODBOLD: Barcelona vinder 2-0, uafgjort i Torino
Lionel Messi og Barcelona kørte sikkert sejren hjem og vandt det første opgør mod Arsenal 2-0. Det bliver svært, for ikke at sige umuligt, for London-holdet at stille noget op i returkampen. I Torino endte Juventus-Bayern München 2-2, efter tyskerne havde været foran 2-0.

22.30 - FODBOLD: Dansker vist ud efter efter bare fire minutter
Philip Billing nåede i aften bare at få fire minutter på banen for sin klub Huddersfield. Så viste dommeren den 19-årige dansker det røde kort efter, at han havde benet for højt oppe i en duel. Billing var kommet på banen i pausen i opgøret mod MK Dons ved stillingen 1-0 til hjemmeholdet.

22.26 - FODBOLD: Messi scorer på straffe
Barcelona på 2-0. Kampen er afgjort. Lionel Messi udnytter sikkert det straffespark, som blev begået mod ham selv.

22.20 - FODBOLD: Suarez på stolpen
Det er trængselstider foran Petr Cechs mål. Barcelona har spillet sig igennem, og Suarez havde alle muligheder for at fordoble føringen, men han skød den på stolpen. Kort efter havde Aaron Ramsey en stor chance for at udligne, men missede. I Torino har Juventus udlignet til 2-2.

22.15 - FODBOLD: Messi passerer endelig Cech
Trods store chancer til hjemmeholdet er det Barcelona, der er kommet foran 1-0 mod Arsenal. Lionel Messi scorede efter at være spillet helt fri i et kontra-angreb. Der resterer et kvarter på Emirates.

22.14 - FODBOLD: Dybala reducerer
Juventus spræller lidt endnu. Paolo Dybala har reduceret til 1-2 i opgøret mod Bayern.

22.07 - FODBOLD: Thycosen er væk på ubestemt tid
Vejle Boldklubs offensivspiller Oliver Thychosen er på ubestemt tid ude af træningen i Vejle Boldklub. Den 23-årige spiller befinder sig i øjeblikket i Spanien, hvor han er ved sin kæreste, der er blevet ramt af akut leukæmi.
»Olivers kæreste Irati er blevet alvorligt syg under et ferieophold i Spanien. Diagnosen er blevet konstateret til akut leukæmi og hun ligger lige nu til behandling i Bilbao, hvor Oliver også befinder sig. Det er så trist som det overhovedet kan være, men vi ved, at hun er i de bedste hænder,« siger Vejles sportschef Steen Thychosen, der også er onkel til spilleren, til klubbens hjemmeside.

 

22.02 - FODBOLD: Robben fordobler føringen
Juventus ser ud til at være på vej ud af Champions League. Arjen Robben har skruet bolden i mål til 2-0 til gæsterne fra Bayern.

21.55 - ISHOCKEY: Aalborg tæt på slutspilsplads efter sejr over Gentofte
Efter forlænget spilletid og straffeslag vandt Aalborg aftenens kamp over Gentofte 4-3. Sjællænderne var ellers på sejren i den ordinære spilletid, men deres føring blev udlignet bare syv sekunder før tid. Nederlaget betyder, at Gentofte ender på den niendeplads, som ikke giver adgang til slutspillet.
Læs mere her:

21.51 - FODBOLD: Neymar brænder på Cech
Barcelona burde have været foran 1-0 på Emirates, men Neymar har lige brændt en stor chance. Brasilianeren var alene igennem, men brændte i fødderne på Petr Cech. Oxlade-Chamberlain, som slog sig i en tackling med Mascherano i 1. halvleg, er blev skiftet ud med Theo Walcott.

21.46 - FODBOLD: Kæmpe spil-overtag til Barcelona
Det er ikke det indtryk man sad tilbage med efter 1. halvleg, men statistikken lyver aldrig. 72 procent af tiden har bolden været på Barcelona-fødder i udekampen mod Arsenal. 2. halvleg er i gang, og mønstret fortsætter.

21.32 - FODBOLD: Müller bringer Bayern foran, 0-0 i London
Thomas Müller har kort før pausen bragt Bayern München foran 1-0 ude mod Juventus. Efter et par indlæg på tværs af feltet endte bolden hos Müller, som med en behersket inderside scorede sikkert. På Emirates i London brændte Luis Suarez to store muligheder kort før pausen, og derfor er stillingen 0-0 efter 1. halvleg.

21.27 - FODBOLD: Hobro med overskud
Hobro ligger stadig sidst i Superligaen inden forårssæsonen, men til gengæld kan man glæde sig over en fornuftig økonomi. Her til aften har man ved generalforsamlingen præsenteret et regnskab for 2015 med et driftsoverskud på 2,2 millioner som efter renter og afskrivninger ender på en lille million.

21.05 - FODBOLD: Stor chance til Bayern
Thomas Müller var helt fri foran mål, men lykkedes den tyske stjerne at misbruge det kæmpestore tilbud. Stadig 0-0 mellem Juventus og Bayern, ligesom det stadig er målløst i London mellem Arsenal og Barcelona. Alex Oxlade-Chamberlain misbrugte en stor chance.

20.06 - CYKLING: To danskere med i Strade Bianche
Både Jakob Fuglsang og Christopher Juul Jensen er med på den foreløbige startliste til det italienske endagesløb, Strade Bianche, der afvikles den 3. marts med start og mål i Siena. Undervejs skal rytterne passere ni strækninger med hvidt grus, deraf navnet, i alt 52,8 km. Blandt forhåndsfavoritterne er Peter Sagan, Fabian Cancellara, Vincenzo Nibali og sidste års vinder Zdenek Stybar.

19.26 - HÅNDBOLD: Hollandsk fodboldstjerne kæreste med Esbjerg-profil?
Har den hollandske fodboldstjerne Rafael van der Vaart forelsket sig i Team Esbjerg-profilen Estavana Polman? Det mener tyske focus.de at vide. Den 33-årige hollænder, som tidligere har spillet i HSV, Tottenham, Ajax og Real Madrid, er nu i den spanske klub Real Betis, og Polman skal være spottet sammen med landsmanden i Sevilla. Hun afviser dog at udtale sig: »Mit privatliv skal være privat,« siger Esbjerg-spilleren til focus.de.

18.08 - FODBOLD: Italiensk landstræner skal overtage Chelsea
Okay, I har muligvis allerede set den alle mulige andre steder, men hvis det ikke er tilfældet, skal I ikke snydes for nyheden om, hvem der bliver Chelseas nye manager: Og det er - ta-daaah - Antonio Conte, som foreløbigt står i spidsen for det Gli Azzuri, det italienske landshold. Ifølge Gazzetta dello Sport er aftalen mundtligt forhandlet på plads, nu skal klubejer Roman Abramovich også bare sige god for den, så Conte ny Chelsea-boss.

17.49 - FODBOLD: Endnu en Sviatchenko til Celtic
Erik Sviatchenko bliver ikke den eneste danske spiller i Celtic fremover. Hans kæreste Anne Rudmose, som i øjeblikket er gravid med deres fælles barn, har skrevet kontrakt med Celtics kvindehold, som hun ser frem til at repræsentere efter fødslen. Herhjemme har Anne Rudmose senest spillet for ASA Århus i 1. division.

17.01 - FODBOLD: AaB besejrer klart Kuhns svenskere
Kampen mellem AaB og Malmö FF endte med en sikker 3-0 sejr til det danske hold, som ser ud til at være helt oppe i gear inden weekendens Superliga-premiere.

16.29 - CYKLING: Så skarp er Brian Holms 'uægte' med professor-terningen
Du troede måske, at du var rimeligt hurtig med en professor-terning, også kendt som Rubiks terning, men kan du slå Mark Cavendish? Den engelske sprinter, som Brian Holm tidligere har betegnet som sin »uægte stedsøn«, holder hjernen skarp med at lege med terningen. Se her, hvor hurtig han er:

16.19 - FODBOLD: AaB udspiller Kuhns svenskere
AaB er tilsyneladende noget længere fremme i sæsonforberedelserne end den tidligere assistenttræner Allan Kuhn svenske klub, Malmö FF. Peter Enevoldsen har netop gjort det til 3-0.

15.52 - FODBOLD: Barcelona gør det onde ved FC Midtjylland
I det 89. og 91. minut scorer Barcelona til 2-1 og resultatet 3-1. Begge mål kommer efter, at FCM's Hagelskjær snubler.

Målscorerne var Lee og Alena.

15.50 - FODBOLD: AaB foran mod Malmö
AaB møder Allan Kuhns Malmö i en testkamp i Aalborg.

Ved pause står det 2-0 til nordjyderne. Målene blev scoret af Enevoldsen og Jönsson.

15.07 - FODBOLD: Barcelona udligner mod Midtjylland
Der er udlignet i U19 kampen i UEFA Youth League.

Det er Barcelonas Theo Chendri, der sparker den ind til 1-1 efter 50 minutters spil.

15.00 - FORMEL 1: Kevin Magnussens Renault er brændt sammen
Renaults formel 1-racer er brændt sammen under dagens teskørsel i Barcelona. Magnussen var ikke selv i bilen, men det var hans teamkammerat. Joleyn Palmer,

14:35 - FODBOLD: FC Midtjylland foran 1-0 mod FC Barcelona
Midtjydernes U19-hold er kommet foran mod FC Barcelonas U19-hold i ottendedelsfinalen i UEFA Youth League. Uheldigvis for Barcelona var det forsvarsspilleren Eric Montes Arce, som bankede bolden i egne netmasker efter 35 minutters spil.

13.55 - FODBOLD: CAS tager stilling til Prins Alis appel torsdag
Prins Ali fra Jordan vil som tidligere nævnt have sportens voldgiftsret, CAS, til at suspendere FIFA valget på fredag.

Prins Ali er utilfreds med valgets omgivelser. CAS tager stilling torsdag.

Det skriver SKY Sports.

13.27 - FODBOLD: Barcas fronttrio har scoret 21 mål mere end Arsenal
At Arsenals forsvar kommer på en heftig opgave, når de i aften møder Barcelona er der ingen tvivl om, men når man sætter Arsenals målscore op imod Messi, Suarez og Neymars målscore, så bliver det næsten uoverkommeligt.

Arsenal har scoret 61 mål på tværs af turneringerne, men de tre i front for Barcelona har scoret 82 mål.

Der venter altså Arsenal-forsvaret en hæsblæsende aften på Emirates i aften.

13.17 - HÅNDBOLD: Danmark møder Tyskland til april
De danske håndboldherrer skal møde de tyske europamestre som opvarmning til OL-kvalifikationen. Det meddeler DHF i en pressemeddelelse.

Kampen spilles 1. april i LANXESS-Arena i Köln.

13.06 - FODBOLD: KÆMPE bøde til Celtic efter uroligheder i Istanbul
Skotske Celtic er blevet tildelt en bøde på 130.000 kroner af det europæiske fodboldforbund, UEFA.

Det sker på baggrund af uroligheder og pyroteknik blandt de skotske tilhængere til Europa League-kampen mod Fenerbahce i torsdags.

Sidste sæson blev Celtic også idømt en bøde af UEFA på baggrund af lignende omstændigheder i kampen mod Dinamo Zagreb.

Det skriver BBC Sport.

13.04 - BADMINTON: Carsten Mogensen gør fremskridt
Den danske badmintonspiller, som fredag fik en hjernehindeblødning, er efter sin operation nu begyndt at kunne stå op.

Læs mere her.

11.55 - FODBOLD: Nicklas Bendtner er blevet syg
BT har været i kontakt med Bendtners agent, som kan oplyse at landsholdsangriberen er blevet syg og derfor ikke er til træning tirsdag.

Wolfsburg har også meldt om sygdommen på klubbens Twitter-profil.

Læs mere her.

11.26 - FODBOLD: Troels Bech på pludselig udlandsrejse
Brøndbys sportschef, Troels Bech, er pludselig stukket af til udlandet.

Troels Bech bekræfter overfor BT, at han skal til et møde, men hvad mødet går ud på, er mere usikkert.

Læs mere her.

11.01 - FODBOLD: Bendtner ikke mødt op til dagens træning i Wolfsburg
Nicklas Bendtner har været meget i vælten på det sidste. Senest på baggrund af et Instagram-billede og på grund af rygter om et klubskifte.

Der bæres nu brænde til bålet. Bendtner er nemlig ikke mødt op til dagens træning i Wolfsburg. Det skriver tyske Bild på deres Twitter.

10.32 - FORMEL 1: Bjarne Riis og Lars Seier er i paddocken
Lars Seier og Bjarne Riis præsenterer torsdag et nyt cykelprojekt, men i dag er de to i Barcelona i forbindelse med Formel 1-testkørslen i den spanske storby.

De to er på besøg hos McLaren.

Læs mere om historien her.

10.23 - FODBOLD: Prins Ali vil suspendere FIFA-valget
Den jordanske prins Ali har fået sine advokater til at søge sportens voldgiftsret (CAS) om en suspendering af fredagens FIFA-valg.

Han er angiveligt utilfreds med omgivelserne for fredagens afstemning. Det skriver Sky Sports.

BT følger sagen.

10.13 - FODBOLD: José Mourinho er uønsket af klublegender
Klub koryfæerne Sir Alex Ferguson, Sir Bobby Charlton og klubbens direktør David Gill ønsker angiveligt ikke José Mourinho som træner i Manchester United. Det melder journalisten Samuel Luckhurst fra avisen Manchester Evenig News.

I stedet skulle den nuværende assistent og tidligere spiller, Ryan Giggs, være førstevalget til at tage over efter Louis van Gaal blandt de tre United-pinger.

09.13 - FODBOLD: Brøndby-profil har fået tjekket sit hjerte
Brøndby-spilleren Lebogang Phiri har fået tjekket sit hjerte, melder han på sin Instagram-profil.

På sin Twitter-profil skriver han, at det hele gik som planlagt. Med andre ord var det et helt normalt tjek, som ingen problemer afslørede.

Brøndby indleder forårssæsonen i Superligaen på søndag, hjemme mod Hobro.

09.08 -TENNIS: Fik du set Wozniackis 'nøgenbilleder' i Sports Illustrated?
Caroline Wozniacki er netop nu aktuel i tennisturneringen i Doha, Qatar, men i sidste uge stjal hun overskrifterne, fordi hun lod sin nøgne krop bodypainte. Det færdige resultat blev der taget billeder af, og dem kan du se her, hvis du ikke allerede fik gjort det i sidste uge.

Caroline Wozniacki

08.52 - FODBOLD: AGF-profil siger stop... til sommer
Den aarhusianske fodboldstolthed mister en profil, når solen for alvor står højt på himmelen til sommer.

Læs hvem ved at klikke dig videre her.

08:47 - FODBOLD: OB præsenterer ny trøje
Så er den her - OB's nye trøje. Superliga-klubben fra Fyn har præsenteret den her tirsdag morgen.

Lad os lige snuppe et billede af den:

08.39 - BASKETBALL: Amerikansk træner fanget i porno-ups på Twitter
Nå, vi runder lige en historie, der måske kan få smilet lidt frem her tirsdag morgen - og især bortforklaringen, der virker klassisk.

Læs mere om den historie her.

08.30 - FODBOLD: Se Uniteds vildede 'skadede' startopstilling
Torsdag skal Manchester United forsøge at revancere sig mod FC Midtjylland, der vandt med 2-1 i sidste uges første Europa League-opgør mellem de to klubber.

Resultatet har vakt nærmest latterliggørelse af Manchester United og måske især Louis van Gaal i de britiske medier, men hvis - og kun hvis - vi lige skal nuancere billedet en smule, så døjer Manchester United med en del skader.

Tjek bare deres 'skadede' startopstilling:

Det er værd at notere sig, at folk som Wayne Rooney og Bastian Schweinsteiger blandt andet døjer med skader.

08.12 - FODBOLD: Solskjær hylder Zlatan for sin præstation mod Danmark
Danmark tabte som bekendt playoff-kampene mod Sverige i efteråret, men det var aldrig sket, hvis ikke det var på grund af en hvis Hr. Ibrahimovic, mener den norske legende Ole Gunnar Solskjær.

På spørgsmålet om, hvorvidt Norge, der selv røg ud til Ungarn, kunne have brugt en Zlatan, så svarer den tidligere Manchester United-spiller sådan her ifølge det svenske medie Fotbollskanalen:

»Ja, men Sverige uden Zlatan havde aldrig slået Danmark. Så klart kan det siges. Det var Zlatan, som gjorde... havde Zlatan spillet for Danmark, så havde Danmark vundet. Og havde Zlatan spillet for Norge, så havde Norge været med til EM. Så enkelt er det.«

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.