Velkommen til sportens aktuelle live-dækning på en lørdag, hvor der er masser af spændende kampe i England, og hvor Bundesligaen for alvor kommer i gang igen efter vinterpausen. Mit navn er Flemming Brandt, og jeg skal forsøge at forsøge at guide dig igennem dagens begivenheder.

19.47 - FODBOLD: West Ham foran mod City
Det er sæsonen, hvor alting kan ske. Lige nu er West Ham tættere på sejren end Manchester City. Valencia har bragt hjemmeholdet foran 2-1 kort ind i anden halvleg.

19.22 - FODBOLD: Lindegaard skifter til Preston
Anders Lindegaard har igen måttet tage et skridt ned ad rangstigen. Den danske keeper, som inden denne sæson var reserve i Manchester United, har ikke kunnet tilspille sig en plads i målet siden skiftet til West Bromwich. Nu er han blevet lejet ud for resten af sæsonen til Preston North End fra den næstbedste række, The Championship.

19.19 - CYKLING: Seks ryttere på danskerhold kørt ned under træning
Seks ryttere på det Giant Alpecin-holdet er blevet kørt ned under en træningstur. Flere måtte på hospitalet. Deres tilstand betegnes som stabil. Det vides endnu ikke, om Søren Kragh Andersen er blandt dem.

18.39 - FODBOLD: City udligner West Hams chokføring
West Ham kom foran inden for det første minut hjemme mod Manchester City. Men nu har Sergio Aguero udlignet på straffespark begået mod ham selv. 1-1 på Upton Park, og der er spillet ni minutter.

17.54 - FODBOLD: Stephan Andersen ude i tre måneder
FCKs målmand Stephan Andersen har brækket anklen og er ude de næste tre måneder. Et alvorligt slag for FCKs jagt på mesterskabet i foråret.

17.51 - FODBOLD: Chadli sikrer Tottenham-sejr
Med fornem sparketeknik sikrer Naser Chadli Tottnehams sejr. 3-1 ude ove4r Crystal Palace i en ellers jævnbyrdig kamp.

17.45 - FODBOLD: Austin sænker United
Charlie Austin er lige kommet fra QPR til Southampton. Og han stempler ind med et hovedstødsmål mod Manchester United med få minutter tilbage af kampen. 1-0 til gæsterne. Samtidig er Leicester kommet på 3-0 hjemme mod Stoke - et skridt nærmere mesterskabet?

17.41 - FODBOLD: Drømmemål bringer Tottenham på vinderkurs
Med syv minutter tilbage er Tottenham foran 2-1 ude mod Crystal Palace. Dele Alli scorede et drømmemål, hvor han tæmmer bolden, drejer rundt om sig selv og flugter bolden ned i hjørnet. Dagens detalje!

17.28 - FODBOLD: Så fik Vardy endelig scoret igen
Leicester er på vej tilbage på førstepladsen. Jamie Vardy har endelig fået scoret igen, stilingen er nu 2-0 til Kasper Schmeichels hold.

17.22 - FODBOLD: Harry Kane udligner for Tottenham
Christian Eriksen og Tottenham har fået udlignet i London-opgøret mod Crystal Palace. Harry Kane sørgede for målet.

16.54 - FODBOLD: Fansene kastede trøjen tilbage til Liverpool-keeper
Simon Mignolet har ikke det bedste forhold til Liverpools fans. Da han ville forære sin trøje til dem efter sejren over Norwich, smed de den tilbage til ham. Læs mere her:

16.33 - FODBOLD: Barcelona på vej tilbage på førstepladsen
Barcelona er foran 1-0 ude mod Malaga. Målscorer Munir El Haddadi.

16.29 - FODBOLD: Palace foran - Eriksen medskyldig i selvmål
Christian Eriksen mistede bolden på et kritisk sted i Tottenhams forsvarszone, og så løb Wilfried Zaha til baglinjen, inden han sendte en indlæg indover. Jan Verthongen var uheldig og fik dirigeret indlægget i eget mål bag Hugo Lloris. 1-0 til Crystal Palace mod Tottenham efter en halv time.

15.38 - FODBOLD: Liverpool redder sejren hjem i sidste øjeblik
I overtiden sidste minut lykkedes det alligevel Liverpool at hive sejren. Indskiftede Adam Lallana skyder bolden ind, da den lander hos ham, fordi Norwich-forsvaret ikke formår at cleare den. En helt sindssyg afslutning på en vanvittig fodboldkamp. Ikke ligefrem Premier Leagues stærkested forsvar, der stod over for hinanden.

15.36 - FODBOLD: Norwich udligner i overtiden
Et frispark fra egen banehalvdel endte med en returbold, som Bassong sparker ind fra distancen - 4-4. Jürgen Klopp er rasende.

15.18 - FODBOLD: Milner fuldbyrder vildt Liverpool-comeback
James Milner har netop bragt Liverpool foran. Milner udnyttede sikkert en friløber og sendte bolden forbi Declan Rudd. En kamp med åbent hus i begge ender - som man siger...

15.06 - FODBOLD: Firminho udligner for Liverpool
Så kan Jürgen Klopp juble igen. Brasilianske Roberto Firminho har udlignet for Liverpool. Og tyskeren markerer sin forløsning med en knyttet næve strakt mod jorden. 3-3 og der er kun spillet 18 minutter af anden halvleg - det er en vanvittig kamp, vi er vidne til i dag, ingen af holdene kan forsvare.

15.00 - ALPINT SKILØB: Vonn skriver historie
Det skal jo ikke være fodbold det hele. Lindsey Vonn er nu officielt en levende legende. Den amerikanske skiløber skrev sig lørdag formiddag ind i historien, da hun vandt karrierens 37. sejr i styrtløb. Det er flere styrtløbssejre end nogen anden kvindelig skikløber i historien. Den hidtidige rekord havde østrigeren Annemarie Moser-Pröll. Med i alt 74 sejre på tværs af disciplinerne er Vonn også den mest vindende kvinde nogensinde.

14.57 - FODBOLD: Liverpool bagud i målfest
Der sker ting og sager i Norwich denne eftermiddag. Først kom hjemmeholdet på 3-1 efter en usædvanligt klodset straffespark begået af Alberto Moreno. Men nu har Jordan Henderson reduceret til 2-3, så der er stadig håb om, at Klopps tropper kan undgå endnu et ydmygende nederlag.

14.54 - FODBOLD: Izunna tæt på OB
Den tidligere FCM-profil Izunna Uzochukwu er tæt på et comeback i Superligaen. Han bekræfter overfor et medie i Nigeria, at han er i Danmark for at forhandle et skifte til OB på plads. Læs mere her:

14.48 - FODBOLD: Bille er tæt på polsk topklub
Nicki Bille er i denne weekend i Polen for at se nærmere på forholdene i Lech Poznan. Det bekræfter Søren Poulsen, direktør i Billes nuværende klub, Esbjerg. Læs mere her:

14.43 - FODBOLD: Lukas »Zweimal« tæt på skifte til Lissabon
AaBs topscorer Lukas Spalvis ser ud til at være tabt for nordjyderne. Angriberen, der næsten altid scorer to gange, når han scorer, tog lørdag morgen flyet til Frankfurt og derfra videre til den portugisiske hovedstad. Han ville ikke selv kommentere på sin destination. Læs mere her:

14.37 - FODBOLD: »Tag en chance med Bendtner, Crystal P«
Crystal Palace-manager Alan Pardew bør ikke betænke sig, hvis han overvejer at hente Nicklas Bendtner i Wolfsburg. Ekspert-kommentator Jamie Carragher, der har en fortid som mangeårig forsvarkrumtap i Liverpool, råder Pardew til at tage en chance med Bendtner eller Emmanuel Adebayor:
»Crystal Palace scorer i forvejen ikke mål, og selv om Bendtner eller Adebayor ikke ændrer på det, vil det ikke efterlade klubben i en værre situation. Begge spillere har uden tvivl kvalitet og brugbare kompetencer.« Læs mere her:

14.28 - FODBOLD: Og nu er Norwich foran 2-1 mod Liverpool
2-1 til hjemmeholdet fra East Anglia. Steven Naismith, som Norwich har hentet i Everton, sparkede bolden fra en meget spids vinkel. Burde Mignolet have haft den? Jeg tror det...

14.23 - FODBOLD: Norwich udligner Liverpool-føring - med hælen
Lørdagens tidlige kamp i Premier League hedder Norwich-Liverpool, og her har hjemmeholdets congolesiske angriber udlignet Liverpools føring med et smart hælmål.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.