Velkommen til en dejlig lørdag med masser af spændende sport. Der bliver fuld fokus på de store turneringer i England, Spanien og Tyskland, men har vi har selvfølgelig også øjnene åbne for, hvad der ellers sker i sportslandskabet. Mit navn er Flemming Brandt, og jeg er din sportsvært i dag.

21.00 - ATLETIK: Abdi dansk mester igen
Abdi Hakim Ulad er stadig Danmarks bedste cross-løber. Han genvandt lørdag eftermiddag i Esbjerg sit danske mesterskab over den lange distance i tiden 32.35, fire sekunder foran sølvvinderen Jesper Faurschou. »Jeg har ligget syg i dagene op til løbet med ondt i halsen, men min form er bare rigtig god lige nu, så det gjorde udslaget,« fortalte DM-vinderen. Hos kvinderne vandt Simone Glad foran den unge Blovstrød-løber Anna Møller.

20.40- FODBOLD: Sent mål sender Vestergaard og Werder under stregen
Hamburger SV var tæt på at hente et point ude mod Stuttgart i lørdagens sene Bundesliga-kamp, men med to minutter før tid fik Kravets headet bolden i mål til 2-1. Det betød, at hjemmeholdet akkurat kunne kravle over nedrykningsstregen igen. Lige under den befinder Werder Bremen med Jannik Vestergaard sig nu igen.

20.24 - FODBOLD: West Ham lige ved at slå Liverpool ud
Med et hovedstød på stolpen i overtiden var West Hams Antonio var tæt på at afgøre den målløse FA Cup-kamp mod Liverpool. Nu skal de to hold i stedet ud i en omkamp på Upton Park.

20.13 - ATLETIK: Dansk løber tæt på VM-billet
Stina Troest, der om sommeren er en af Danmarks bedste 400 meter hæk-løbere, har også travlt om vinteren. Her dropper hun hækkene og løber 800 meter flad. Lørdag satte hun ny personlig rekord med 2.02,81 ved et stævne i Wien, hvor hun kom ind på andenpladsen. Det var 0,31 sekund fra udtagelseskravet til inde-VM og samtidig en forbedring af Amager-løberens personlige forbedring med 12 hundrededele.

20.04 - FODBOLD: Liverpool storbrænder
Liverpool havde alle muligheder for atkomme foran mod West Ham i lørdagens sene FA Cup-kamp mod West Ham. Men i flere omgange brænder hjemmeholdet, først Benteke og så Teixeira. Ringe udnyttelse af så stor en chance. Stadig 0-0 på Anfield, det ligner en omkamp.

18.23 - CYKLING: UCI afslører cykel med moto
Det er åbenbart ikke kun de københavnske cykelstier, at der drøner el-cykler omkring. Tilsyneladende er der også en deltager ved kvindernes U23-VM i cykelcross, som har haft brug for motoriseret hjælp. UCI har udsendt en pressemeddelelse, hvor man fortæller, at man tilbageholder en cykel på grund af mistanke om »teknologisk svindel«. Ifølge Sporza er der tale om den belgiske rytter, Femke Van Den Driessche. Læs mere her:

18.03 - FODBOLD: Makienok målhelt i vigtig Charlton-sejr
Den tidligere Brøndby-angriber Simon Makienok fik afgørende betydning for Charlton, der kæmper for at undgå nedrykning fra The Championship. Danskeren var på pletten to gange i 4-1 udesejren over Rotherham. London-klubbens tredje mål blev i øvrigt scoret af den tidligere FCK-angriber Igor Vetokele.

17.55 - FODBOLD: Arsenal knebent videre i FA Cuppen
Arsenal hev en 2-1 sejr hjem over Burnley på Emirates efter at have spildt en friløber til sidst i kampen. Manchester City vandt sikkert 4-0 ude over Aston Villa. Crystal Palace, Bournemouth, Watford, Leeds, Reading, Blackburn, Hull og Shrewsbury er allesammen også videre sammen med Tottenham og Manchester United. Læs mere her:

17.53 - FODBOLD: Barcelona kørte sejren hjem
Uden at anstrenge sig kørte Barcelonas stjerner kampen hjem og vandt 2-1 over Atletico Madrid. Michael Laudrup sagde inden kampen på 3+, at han var klar til at sætte 'en lille månedsløn' på Barcelona som spanske mestre, hvis de vandt denne kamp. Så kan du godt, overføre pengene, Michael! Læs mere her:

17.24 - FODBOLD: Rødt kort til Godin i spansk storkamp
Atletico Madrid er nu reduceret til ni mand. Diego Godin kommer med knopperne først i en tackling af Luis Suarez og får sit andet gule kort. Helt fortjent udvisning, men nu er Barcelona 11 mod 9. Kan de undgå at køre den hjem - 23 minutter tilbage - Atletico skal vist bare begrænse skadens omfang.

17.12 - FODBOLD: Arsenal foran igen
Alexis Sanchez har været savnet hos Arsenal i den tid, hvor han siddet ude med en skade. Nu er chileneren for alvor tilbage. Kort efter pausen har han bragt Arsenal foran 2-1 hjemme mod Burnley.

16.45 - FODBOLD: Filipe Luis sendt i bad efter Messi-tackling
Nu bliver det meget svært for Atletico Madrid. Bagud 1-2 på Camp Nou og en mand i undertal. Brasilianske Filipe Luis blev kort før pausen smidt i bad med direkte rødt, da han stemplede Lionel Messi på knæet. Alt for farlig tackling.

16.40 - FODBOLD: Suarez bringer Barcelona foran
Er der noget, der kan stoppe Barcelona? Åbenbart ikke. Luis Suarez var klinisk effektiv, da han fik en stikning i dybden. 2-1 til Barcelona kort før pausen. Hjemmeholdet har domineret, og nu ligner det den forventede sejr.

16.32 - FODBOLD: Burnley ryster Arsenal med udligning
I England har Burnley samtidig udlignet til 1-1 mod Arsenal på hovedstød efter et indlæg, hvor vikarierende keeper David Ospina så forbløffende passiv ud.

16.31 - FODBOLD: Messi sørger for udligning
Barcelona er tilbage i kampen. Lionel Messi bringer balance i regnskabet efter oplæg fra Jordi Alba. 1-1 mellem Barcelona og Atletico.

16.26 - HÅNDBOLD: Landsholdsspiller sat af
Stregspilleren Mette Gravholt er ifølge TV2 sat af det danske landshold. Hun ytrede kritik af spillestilen under VM, og nu landstræner Klavs Bruun Jørgensen ifølge TV-stationen meddelt hende, at hun ikke længere er en del af landsholdet. Klavs Bruun har ikke ønsket at kommentere TV2s oplysninger. Læs mere her:

16.19 - FODBOLD: Arsenal foran 1-0
Det er ikke hver dag, at Arsenals højre back hedder Calum Chambers. Men denne lørdag har han fået chancen fra start, og med en smuk fra kanten af feltet har den unge forsvarsspiller vist flot sparketeknik og bragt hjemmeholdet på vinderkurs mod Burnley.

16.13 - FODBOLD: Koke bringer Atletico foran
Overraskelsen lurer på Camp Nou. En fuldstændig udækket Koke har bragt Atletico Madrid foran 1-0 mod Barcelona.

16.12 - FODBOLD: Makienok på pletten for Charlton
Simon Makienok har bragt Charlton foran i bundopgøret i The Championship ude mod Rotherham. Desværre for den lille London-klub har hjemmeholdet allerede udlignet føringen, så den nu står 1-1.

16.04 - FODBOLD: Enevoldsen målamok i Hamborg
AaBs Thomas Enevoldsen ser ud til at være mere end klar til Superliga-premieren i slutningen af februar. Lørdag eftermiddag blev han noteret for fire kasser, da AaB var på besøg i Hamborg og besejrede kult-holdet St. Pauli 4-2 efter at have været bagud 0-2.

15.40 - FODBOLD: Sikker sejr til Tottenham
Der var ligge præcis så stor forskel på Premier Leagues top og bunden af League 1, som man kunne forvente: Tottenham med Christian Eriksen på banen de første 75 minutter vandt 4-1 ud over Colchester og er videre til næste runde af den traditionsrige FA Cup. Læs mere her:
Du kan også se Tottenhams managers vurdering af FA Cuppens betydning her:

15.30 - FODBOLD: Berggreen tæt på Mainz
Emil Berggreen har været et hit siden skiftet til Eintracht Frankfurt. Nu ser det ud til, at danskeren fortsætter karrieren i Mainz. Ifølge TV2 har Berggreen allerede bestået lægetjekket og bliver enten i dag eller søndag præsenteret i sin nye klub.

15.18 - FORMEL 1: Så tæt er Kevin på Formel 1-comeback
Den skulle være god nok - Kevin Magnussen er særdeles tæt på igen at skulle køre med i verdens mest prestigefyldte racerløb. Læs mere her:

15.14 - FODBOLD: Tottenham afgør cup-opgør
Tyve minutter inde i anden halvleg har Tottenham lukket kampen mod Colchester fra League 1. Eric Dier scorede med et flot langskud til 2-0. Du kan se det første mål her:

15.06 - GOLF: Thorbjørn Olesen måtte nøjes med andenplads
Den danske golfstjerne Thorbjørn Olesen var tæt på at få en drømmestart på sæsonen, da han snuppede en delt andenplads ved Europaen Tour-turneringen Qatar Masters. Danskeren endte to slag efter den vindende sydafrikaner Brandon Grace efter at være gået sidste runde i 71 slag. Læs mere her:

14.53 - FODBOLD: DBU laver penge
Endelig - fristes man til at sige - er der kommet balance i økonomien i Danmarks største sportsforbund. DBU kan præstere et lille overskud på 3,2 millioner. Det kommer efter to år med sammenlagt 14,5 millioner i minus. Den positive udvikling skyldes bl.a. en forbedring i indtægterne på salg af TV-rettigheder på 10,5 millioner kroner.

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.