I sin sidste kamp på hjemmebanen SAS Arena kunne FC Midtjylland-træner Erik Rasmussen se sit hold spille sig op på ligaens andenplads.

Erik Rasmussen fik den bedst tænkelige afsked med hjemmebanen i Herning, da hans 11 udvalgte sikrede FCM medaljer med sejr over AGF.

10.330 tilskuere var mødt op på SAS Arena for at sige farvel til FCM-træneren, og allerede efter syv minutter fik afskedsstemingen et løft, da Magnus Troest stangede føringsmålet i nettet. Gheorghe Florescu gjorde det til 2-0 på straffespark, hvorefter AGF stille og roligt blev lukket ind i kampen igen, og to minutter før pausen headede Anders Kure reduceringen ind.

Efter pausen fortsatte den midtjyske dominans. Indskiftede Jude Nworuh skulle kun bruge to minutter på banen, før han havde gjort det til 3-1. Dioh Williams reducerede med 10 minutter igen til 3-2, men mere nåede AGF'erne ikke, og jublen over sikringen af medaljer kunne bryde løs i Herning.

Med sejren og FCK's nederlag til Brøndby er FC Midtjylland nu på sølvkurs inden sidste spillerunde.