Når AaB-træner Erik Hamrén skifter til norske Rosenborg efter denne sæson, så kan han se frem til at blive den bedst betalte træner i norsk fodbold.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Den to-årige kontrakt med Trondheim-klubben indbringer den svenske træner en årsløn på 3,5 mio. norske kr. (ca. 3, 27 mio. kr.) og dermed en placering i toppen af lønpyramiden, når det gælder trænerlønninger i Norden.

Her er FCKs Ståle Stolbakken den bedst lønnede med fire mio. kr. Ifølge B.T.s oplysninger lokkede den norske storklub med en stor check i millionsklassen, hvis Erik Hamrén kunne blive løst fra sin kontrakt allerede her til januar – men det blev aldrig til konkrete for handlinger.

- Vi markerede fra start, at der ikke ville blive tale om forhandlinger om at Rosenborg kunne købe Erik fri. Hvis vi begyndte på den slags forhandlinger, ville det også være et signal om, at vi ikke tager det særligt seriøst, at vi ligger nummer et i SAS Ligaen. Erik har fra start også accepteret, at vi ville holde på ham, til sæsonen var slut, siger AaBs sportsdirektør Lynge Jakobsen til B.T.